Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Nézi valaki az egyenes b…

#339920 Wall street

Nézi valaki az egyenes beszédest az atv-n ? Most Molnár Csaba beszél Kálmán Olgával, de előtte volt valaki, aki a Való világról beszélt pontosabban a médiáról beszélhettek, nem tudom , későn kapcsoltam oda.

Re: napi gazdaság

#338368 zeeh_ Előzmény: #338354

Importált a Napi néhány Shortfolio újságírót? Azok adtak a cikkeknek rendszeresen ilyen bulvár címeket.

Re: napi gazdaság

#338356 Koffein Előzmény: #338354

valamivel ellensúlyozni kellett a két hír súlyát... egy rossz hír, egy jó hír, és kezdődhet újból a körforgás :DDD

napi gazdaság

#338354 Sumér harcos

18:15 Óriási kitörés jöhet az OTP-nél -napi gazdaság

18:13 Indul a visszaszámlálás - hamarosan jöhet a zuhanás -napi gazdaság

ezt hogy a francba gondolják,OTP óriásit kitőr,miközben a világ zuhanni fog-ráadásul 2 perc alatt összehozták....a bulvár cimeket...

ezen cikkek összes iróját,aki csak a napinál irogat, karikás ostorral hajtanám napokon keresztül egy háztömb körül........

Re: nincs cím

#338282 Ozzy_ Előzmény: #338005

Nálam ebből annyi jön le, hogy 2-esben kéne vinnie.

Tedd egybe, aztán kettőbe, ha nem megy add el és vegyél valami komótosabbat (nagy kerekűt).

Szerintem ő belenyomná piros végéig is, és ezt hiányolja.

Egyébként meg egy gyökér, mert nem az a lényeg, hogy hanyadikban, hanem, hogy mennyi idő alatt érted el a 200-at.

#338110 Wall street Előzmény: #338100

Az éjféli misét már 18:00 órakor letudtam :) Korán szokott lenni nálunk az éjféli mise :)

Szép napot :)

#338095 KawaBazsy Előzmény: #338094

Ez a legnépszerűbb vmiért. :-)Katt a beágyazott videó nevére, majd a Youtube oldalán katt a nicknevemre, s a jobboldalon ott a többi videóm.

#338094 Wall street Előzmény: #338092

Ez jó kis videó , nekem legalábbis nagyon teccik, vannak több ilyen videóid is ? Ha van több is akkor linkeld már be léccives, mert kíváncsi lennék rá :)

#338092 KawaBazsy Előzmény: #338090

Itt a videó, vazze! A pirosig húzattam, ráadásl előbb le adja a max teljesítményét. Ez egy kötsög, majd jól beszólok neki! :-)

#338090 GáborGábor Előzmény: #338005

Az én olvasatomban azt kifogásolja, hogy nem húzattad ki az első 2 fokozatban. Tanácsa szerint, ne tölts fel hasonlóan szar videókat és állítsd be vagy cseréld le a mocidat ...

;)

#338071 hosszhuszár Előzmény: #338020

Sziasztok.

Nos, utána jártam, az Osram led izzókra 3 év garanciát adnak....

1 évig a vásárlás helyszínén kicserélik, 1 év után, az Osram cseréli....

A fénycső technológiás izzókkal ugyan ez a helyzet!!!!

Sziasztok. Ledes izzókr…

#338020 hosszhuszár

Sziasztok.

Ledes izzókra mennyi garanciát adnak általában?

Köszi

Csoki, megkaptam a bort…

#338005 KawaBazsy

Csoki, megkaptam a bort, köszi, Hercegnek is, h elhozta. Anyám jókat fog borozni.. :-)

Ha vki jobban érti az angol szlenget nálam, akkor fordítsa már le, h mit szólt be ez a csóka az egyik youtube-os videómra (azon gyorsulok egyet motorral).

"HEY MAYBE NEXT TIME YOU CAN GET ON IT PUSS I HAVE ONE OF THOSE AND IT WILL SNAP THE TACH RIGHT OFF THROW 1ST AND 2ND GEAR. DONT POST PUSSY VIDEOS... LET YOUR NUTS HANG OR SELL IT AND BUY A BIG WHEEL "

#337852 Csilla76 Előzmény: #337484

azt hiszem havonta fogok agybajt kapni, amikor fizetem a biztosítást..:-) erre a hónapra megvolt az adag. euro: 281HUF...