Nézi valaki az egyenes beszédest az atv-n ? Most Molnár Csaba beszél Kálmán Olgával, de előtte volt valaki, aki a Való világról beszélt pontosabban a médiáról beszélhettek, nem tudom , későn kapcsoltam oda.
Nézi valaki az egyenes beszédest az atv-n ? Most Molnár Csaba beszél Kálmán Olgával, de előtte volt valaki, aki a Való világról beszélt pontosabban a médiáról beszélhettek, nem tudom , későn kapcsoltam oda.
Importált a Napi néhány Shortfolio újságírót? Azok adtak a cikkeknek rendszeresen ilyen bulvár címeket.
valamivel ellensúlyozni kellett a két hír súlyát... egy rossz hír, egy jó hír, és kezdődhet újból a körforgás :DDD
18:15 Óriási kitörés jöhet az OTP-nél -napi gazdaság
18:13 Indul a visszaszámlálás - hamarosan jöhet a zuhanás -napi gazdaság
ezt hogy a francba gondolják,OTP óriásit kitőr,miközben a világ zuhanni fog-ráadásul 2 perc alatt összehozták....a bulvár cimeket...
ezen cikkek összes iróját,aki csak a napinál irogat, karikás ostorral hajtanám napokon keresztül egy háztömb körül........
Nálam ebből annyi jön le, hogy 2-esben kéne vinnie.
Tedd egybe, aztán kettőbe, ha nem megy add el és vegyél valami komótosabbat (nagy kerekűt).
Szerintem ő belenyomná piros végéig is, és ezt hiányolja.
Egyébként meg egy gyökér, mert nem az a lényeg, hogy hanyadikban, hanem, hogy mennyi idő alatt érted el a 200-at.
Az éjféli misét már 18:00 órakor letudtam :) Korán szokott lenni nálunk az éjféli mise :)
Szép napot :)
Már nem emlékszem.. :-)
Amúgy sicc aludni, vagy éjféli misére! :-D
Összesen 6 darab videód van a Youtube-on ?
Ezen a videón is Te vagy ?
Nem, az egy volt motorom márkája. :-) A Youtube-on ugyanez a nickem.
Kawasaki is te vagy ?
Ez a legnépszerűbb vmiért. :-)Katt a beágyazott videó nevére, majd a Youtube oldalán katt a nicknevemre, s a jobboldalon ott a többi videóm.
Ez jó kis videó , nekem legalábbis nagyon teccik, vannak több ilyen videóid is ? Ha van több is akkor linkeld már be léccives, mert kíváncsi lennék rá :)
Itt a videó, vazze! A pirosig húzattam, ráadásl előbb le adja a max teljesítményét. Ez egy kötsög, majd jól beszólok neki! :-)
Az én olvasatomban azt kifogásolja, hogy nem húzattad ki az első 2 fokozatban. Tanácsa szerint, ne tölts fel hasonlóan szar videókat és állítsd be vagy cseréld le a mocidat ...
;)
Sziasztok.
Nos, utána jártam, az Osram led izzókra 3 év garanciát adnak....
1 évig a vásárlás helyszínén kicserélik, 1 év után, az Osram cseréli....
A fénycső technológiás izzókkal ugyan ez a helyzet!!!!
Sziasztok.
Ledes izzókra mennyi garanciát adnak általában?
Köszi
Csoki, megkaptam a bort, köszi, Hercegnek is, h elhozta. Anyám jókat fog borozni.. :-)
Ha vki jobban érti az angol szlenget nálam, akkor fordítsa már le, h mit szólt be ez a csóka az egyik youtube-os videómra (azon gyorsulok egyet motorral).
"HEY MAYBE NEXT TIME YOU CAN GET ON IT PUSS I HAVE ONE OF THOSE AND IT WILL SNAP THE TACH RIGHT OFF THROW 1ST AND 2ND GEAR. DONT POST PUSSY VIDEOS... LET YOUR NUTS HANG OR SELL IT AND BUY A BIG WHEEL "