Igen, erről az egyről tudok én is, ami még beszerezhető újonnan.
Igen, erről az egyről tudok én is, ami még beszerezhető újonnan.
talán erre gondolt:
http://webshop.animare.hu/tobb_mint_penz_es_moho_vagy+34799.html
Nem is értem, hogy mernek 10-20 ezreket fizetni egy olyan könyvért amit korábban 2-3 ezerért lehetett megvásárolni a könyvesboltokban, és amit bármikor kiadhatnak újra. 25 ezerért még én is odaadom, föleg, ha egy kedves barátnak örömet szerezhetek vele :-)
Amúgy tényleg nem olyan a monitoron mint a polcon, sorakozva a Kosto művei, szép sorjában, össze-vissza, mindegy...minél több van belőkük, annál szebbek :-)
Ha úgy alakul jelezz.
Soltész Harcsa horgászata című könyvvel jártam így 2 db-ot is kaptam ajándékba, most egy sincs, én is kölcsönadtam őket. .)
micsoda ötlet:)))))
ha úgy alakul jelezni fogom...sajnos csak 1 példányom van belőlük...
ugyan- Az egy spekuláns bölcsessége ciműből volt 2 db,de kölcsönadtam...és cseszték visszahozni.....
Mark Tier-A Gazdaggá Válás Útja,2005....Alexandra kiadó,2008.
Buffett,Icahn és Soros,avagy a világ legsikeresebb befektetőinek stratégiái.
forditotta Artner Balázs,2007........
Ja, kiveszem a könyvtárból, dupla áron eladom, utána bejelentem hogy elhagytam és kifizetem eredeti áron :))
(ez meg short lenne, mert először eladom..) :-)
Akkor irány az antikvárium! :)
Ebből lesz a nagy lé! Veszek belőle 10000 db-ot és longolom. :D
Vevő vagyok néhányra, ha szórni akarsz, persze kedvező árakon. :)
elgondolkodtató:)
akkor kezdjem el kiszórni a Kosztolány könyveimet?:)
Ejha szép ajándék, megér az 25-nél többet is vsz. Nehéz hozzáférni a mester könyveihez, én sokat könyvtárból kölcsönöztem, antikváriumokban nem találtam. Neten elolvasni az meg nem olyan mintha ott lenne a polcon. :)
A francba... Öt évvel ezelőtt Wedge1-nek ajándékoztam egy példányt, dedikálással...az most legalább 25 ezret érhet, licitzárás előtt :-) Még jó, hogy hamar újravettem a könyvet.
http://www.vatera.hu//item/view/index.php?cod=189950139
Jól mennek a Kosto könyvek... Bookline-on is láttam egyet-kettőt a múltkor 10 ezerért.
A profik ilyenkor szállnak ki? :)
Edwin Lefevre: Egy spekuláns feljegyzései
Aswath: Befektetések értékelése
Napoleon Hill: Gondolkodj és gazdagodj
soros: a pénz alkímiája
Bodo: Út az anyagi függetlenséghez
Slywoczky: A profit művészete
nekem ezek...a lényeg a gondolatébresztés..majd a saját út..
és valóban..soros a befektetés alkímiája... utálom a pasit de a könyv elképesztő