Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Háromszázezer forintra büntethetik a biztonsági öv nélkül autózókat

#337607 kosami

Több mint száz ponton változnak a közlekedést érintő törvények januártól. Távoktatás keretében is elvégezhető lesz az elméleti KRESZ-oktatás, emellett az autósok több ponton szigorodó közúti közlekedési szabályokra, míg az autóbusszal és vonattal utazók biztonsági kamerás megfigyelésre számíthatnak.

http://www.origo.hu/auto/20101221-kozlekedesitorvenyvaltozasok.html

Re: Januártól lefoglalják az autóját annak, aki nem fizeti ki a bírságot

#337567 Fornit Előzmény: #337559

Múlt héten volt Lengyelországban, h egy rendőr megbírságolta magát is, hogy hozni tudja a főnöke által elvárt napi bírság szintet.

#337559 Ozzy_ Előzmény: #337533

vicces......

szerinted, ha nem így lenne beírnám?

Sajnos az én tapasztalatom az, hogy, ha büntetni akarnak akkor büntetnek.

Legutóbb egy sunyin kirakott megállni tilos került 30 ezerbe.

A mai rendőrséget másod vonal beli adóhivatalnak tartom. Van egy összeg , amit be kell szedniük. Így vagy úgy de beszedik. Ha sokan járnak szabályosan, akkor kitalálnak valamit. Ez van. Ez az ország, ahol élünk.

#337533 hosszhuszár Előzmény: #337531

Sziasztok, szia.

Érdemes kipróbálni, hidd el.....

#337531 Ozzy_ Előzmény: #337516

"De egyébként, annyira egyszerű, ha betartja az ember a szabályokat, nem bírságolják meg..."

Bár így lenne.... =(

#337518 _pda_ Előzmény: #337496

hmmmm.........

tőlünk délre ezt egyszerűen megoldják, elveszik az útlevelet, oszt ha fizettél, visszakapod

mondjuk nem tartom barátságos eljárásnak de elég hatékony

#337516 hosszhuszár Előzmény: #337504

Nincs már kp-s bírság, csak csekkes, ha jól tudom...

A kp, szerintem hálapénz...))

De egyébként, annyira egyszerű, ha betartja az ember a szabályokat, nem bírságolják meg...

Nekem régen, havi fix volt kalkulálva bírságokra.....nem kevés....aztán benőtt a fejem lágya, már nem zavar, ha megelőznek, az autópályán....

#337504 Koffein Előzmény: #337501

helyes!! :) ha nincs kp, csomagokat ki a mezőbe, családostól, gyerekestől, címet megadni hol találják az autót, keressenek atm-et, taxit oszt visszakapják az autót, ha már megismerték szerény hazánkat. :)))

#337501 kosami Előzmény: #337496

A külföldiekkel meg fogják tenni a kp-s büntit mert nem biztos hogy hogy 1-2 óra múlva megtalálnák az országban.:)

A magyarnak pedig maradni fog a csekkes megoldás.

#337496 Koffein Előzmény: #337495

így is az autósokat sanyargatják, most még jobban ránk állnak ezzel is :S remélem kp-ba kell odaadni a rendőrnek, hogy ütősebb legyen a bírság... ha egy enyhe gyorshajtásból kivesznek a pályán és nincs kp-ban a bünti, akkor autó lefoglal, fel a trélerre, embert ott hagyni a mezőben, hadd szenvedjen, ha már nem volt a zsebében a zsé... szép kis jövő, és még lehet ezt fokozni :D

Januártól lefoglalják az autóját annak, aki nem fizeti ki a bírságot

#337495 kosami

Januártól lefoglalják annak az autóját, aki nem fizeti be közlekedési bírságát. Ez a külföldi autósokra is vonatkozik. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára az RTL Híradójának azt mondta: így akarnak javítani a fizetési morálon.

http://hvg.hu/itthon/20101220_januar_birsag_szigoritas

Re: az új I40W Hyundai

#337157 Kissherceg Előzmény: #336943

ma láttam a hell energiaital gyártó tulajának kocsiját, egy szép Hamann X6osa van, carbon kiegészítőkkel, nagyon oda b*sz..

#336943 Ricsi Előzmény: #336941

Mert szlovákiának nincs tengerpartja, így arra nem kellett felkészülni :D

#336939 Sumér harcos Előzmény: #336814

sokat autóztál tengerparton vhol,a tengerparti autok rozsdásodnak igy,nem birják a sós párát:)

#336825 GáborGábor Előzmény: #336821

Azon töprengem, milyen szerepe lehet holmi felületi rozsdának a motorblokk külső felületén ...

:)

#336821 Waszeitung Előzmény: #336798

Sztem minden további nélkül acélöntvény a blokk,ami lehet itt ott rozsdás,lehet,bár érdekes hogy mitől rozsdálnak...