1-1,5 éve záróvonal átlépés és sétáló utcába behajtást megúsztam 10 k helyszínivel, éjszaka volt , és nem vettem észre, hogy rendőrök jönnek mögöttem kb ketten voltunk az utakon. Ezek szerint rendesek voltak velem, ha neked 30 volt megállni tilos.
1-1,5 éve záróvonal átlépés és sétáló utcába behajtást megúsztam 10 k helyszínivel, éjszaka volt , és nem vettem észre, hogy rendőrök jönnek mögöttem kb ketten voltunk az utakon. Ezek szerint rendesek voltak velem, ha neked 30 volt megállni tilos.
Több mint száz ponton változnak a közlekedést érintő törvények januártól. Távoktatás keretében is elvégezhető lesz az elméleti KRESZ-oktatás, emellett az autósok több ponton szigorodó közúti közlekedési szabályokra, míg az autóbusszal és vonattal utazók biztonsági kamerás megfigyelésre számíthatnak.
http://www.origo.hu/auto/20101221-kozlekedesitorvenyvaltozasok.html
Múlt héten volt Lengyelországban, h egy rendőr megbírságolta magát is, hogy hozni tudja a főnöke által elvárt napi bírság szintet.
vicces......
szerinted, ha nem így lenne beírnám?
Sajnos az én tapasztalatom az, hogy, ha büntetni akarnak akkor büntetnek.
Legutóbb egy sunyin kirakott megállni tilos került 30 ezerbe.
A mai rendőrséget másod vonal beli adóhivatalnak tartom. Van egy összeg , amit be kell szedniük. Így vagy úgy de beszedik. Ha sokan járnak szabályosan, akkor kitalálnak valamit. Ez van. Ez az ország, ahol élünk.
Sziasztok, szia.
Érdemes kipróbálni, hidd el.....
"De egyébként, annyira egyszerű, ha betartja az ember a szabályokat, nem bírságolják meg..."
Bár így lenne.... =(
hmmmm.........
tőlünk délre ezt egyszerűen megoldják, elveszik az útlevelet, oszt ha fizettél, visszakapod
mondjuk nem tartom barátságos eljárásnak de elég hatékony
Nincs már kp-s bírság, csak csekkes, ha jól tudom...
A kp, szerintem hálapénz...))
De egyébként, annyira egyszerű, ha betartja az ember a szabályokat, nem bírságolják meg...
Nekem régen, havi fix volt kalkulálva bírságokra.....nem kevés....aztán benőtt a fejem lágya, már nem zavar, ha megelőznek, az autópályán....
helyes!! :) ha nincs kp, csomagokat ki a mezőbe, családostól, gyerekestől, címet megadni hol találják az autót, keressenek atm-et, taxit oszt visszakapják az autót, ha már megismerték szerény hazánkat. :)))
A külföldiekkel meg fogják tenni a kp-s büntit mert nem biztos hogy hogy 1-2 óra múlva megtalálnák az országban.:)
A magyarnak pedig maradni fog a csekkes megoldás.
így is az autósokat sanyargatják, most még jobban ránk állnak ezzel is :S remélem kp-ba kell odaadni a rendőrnek, hogy ütősebb legyen a bírság... ha egy enyhe gyorshajtásból kivesznek a pályán és nincs kp-ban a bünti, akkor autó lefoglal, fel a trélerre, embert ott hagyni a mezőben, hadd szenvedjen, ha már nem volt a zsebében a zsé... szép kis jövő, és még lehet ezt fokozni :D
Januártól lefoglalják annak az autóját, aki nem fizeti be közlekedési bírságát. Ez a külföldi autósokra is vonatkozik. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára az RTL Híradójának azt mondta: így akarnak javítani a fizetési morálon.
ma láttam a hell energiaital gyártó tulajának kocsiját, egy szép Hamann X6osa van, carbon kiegészítőkkel, nagyon oda b*sz..
Mert szlovákiának nincs tengerpartja, így arra nem kellett felkészülni :D
semmi szerepe nincs, de németnél nem látsz ilyet:)
sokat autóztál tengerparton vhol,a tengerparti autok rozsdásodnak igy,nem birják a sós párát:)
Engedményt kaphat az árból a szemfüles vevő :D
Azon töprengem, milyen szerepe lehet holmi felületi rozsdának a motorblokk külső felületén ...
:)
Sztem minden további nélkül acélöntvény a blokk,ami lehet itt ott rozsdás,lehet,bár érdekes hogy mitől rozsdálnak...