Regisztráció Elfelejtett jelszó

Humor

Idén nem csúszik az út, …

#338102 kosami

Idén nem csúszik az út, nem fedi fehér hó az országot, besz@rnak a rénszarvasok, mire bejárják a szánnal a világot!

Hány foga kell legyen eg…

#338099 Láma

Hány foga kell legyen egy anyósnak??

Kettő.

Egy azért, hogy legyen hol kinyitni a sört. A második azért, hogy fájjon neki.

Vonatbalesethez kijöttek…

#338062 kosami

Vonatbalesethez kijöttek a riporterek, hogy mégis mi történt. Kérdezték a szomszédokat. Azt mondta a parasztbácsi:

- Hát jött a vonat, ugyanúgy mint ahogy szokott, egyszer csak le a sínről, át a mezőn, át az erdőn, be a szénakazalba.

Hát ezzel nem lettek okosabbak a riporterek. Megkérdeztek másokat is, azok is ezt mondták. Már kezdett ébredezni a mozdonyvezető, megkérdezték mi történt?

- Hát jöttem, úgy ahogy szoktam, de megláttam hogy a cigány megy a sínen.

- És nem lett volna egyszerűbb azt az egy embert elütni, mint több száz utasnak az életét veszélyeztetni?

- Azt akartam, de egyszer csak elkezdett szaladni a cigány, le a sínről, át a mezőn, át az erdőn, be a szénakazalba.

Egy ember sétál a vasútállomáson. Lát egy őrt, aki a vonatok kerekeit ütögeti egy kalapáccsal. Odamegy hozzá, s megkérdi miért ütögeti. Az őr nem válaszol. Másodjára is megkérdi, ugyanez zajlik le.

Az ember odamegy egy másik őrhöz, s tőle is megkérdi miért ütögetik a kerekeket kalapáccsal.

- Hát, tudja a hangokból tudjuk megítélni, hogy eltört-e valami.

- Igen? És a társa miért nem válaszolt nekem, amikor feltettem neki ezt a kérdést?

- Jah, ő tök süket...

A Moody’s után a Wendy’s is leminősítette Magyarországot

#338057 zeeh_

"Hozzá kell szoknunk, hogy mostantól kezdve minden cég leminősít minket. A Moody’s után tegnap leminősített a Wendy’s, a McDonald’s, a Walt Disney és a FémTronic 2004 Bt. is.

A McDonald’s tegnap bejelentette: „Ezeknek a gyökereknek többé nem adunk el hamburgert. Gyere bohóc, hazamegyünk!” A Walt Disney pedig Magyarországon ezután 3D helyett csak 2,5D-ben fog filmeket forgalmazni. A Wendy’s tulajdonosai azt mondták, nagyon remélik, hogy Wendy nem tudja meg, mi folyik ebben az országban. A C&A ruhabolt úgy döntött: C kivonul erről a bizonytalan piacról, így csupán a &A folytatja az üzletet a magyar plázákban, úgy, hogy ő is leminősítette Magyarországot M-esre és S-esre.

A hazánkat leminősítő cégek száma egyre szaporodik, például leminősített minket három frissen bejegyzett Bt., két fantomcég és három bolgár hegyi pásztor is. A kormány kommunikációért felelős szakembereit kerestük, hogy megtudjuk, mi a leminősítések indoka, de ők jelenleg továbbképzésen vannak, mert az elmúlt napok történéseinek hatására az ő diplomájukat is érettségivé minősítették vissza."

:D

Mr. Garrison - Merry fuc…

#337796 Fornit

Mr. Garrison - Merry fucking Christmas

:-)

Hofi Géza - Viccei 1. ré…

#337677 Wall street

Hofi Géza - Viccei 1. rész

:D nagyon jó, hallgassátok meg !

Két pap kiment késő éjsz…

#337480 kosami

Két pap kiment késő éjszaka zuhanyozni. Már meztelenre vetkőztek,

mikor eszükbe jutott, hogy elfelejtettek a

fürdéshez szappant vinni. János atya mondta, hogy van szappan a

szobájában és elment érte anélkül,

hogy felöltözött volna. Magához vett két darab szappant, egyet-egyet

mindkét kezébe, majd elindult

vissza a zuhanyzóba.

Már félúton járt lefelé, mikor látta, hogy három apáca jön vele

szemben felfelé. Nem volt olyan hely, ahová elrejtőzhetett volna, így

mozdulatlanná merevedve megállt a fallal szemben, mintha csak egy

szobor volna.

Az apácák megálltak mellette és csodálkoztak, milyen életszerűen néz

ki. Ekkor az első apáca hirtelen megragadta és meghúzta a

férfiasságát. Megijedvén, elejtette az egyik darab szappant.

- Nézzétek, egy szappan-adagoló!

Hogy leellenőrizze az elmélet helyességét, a második apáca is meghúzta

a pap férfiasságát, mire az elejtette a második szappant is. A

harmadik apáca sem akart lemaradni. Meghúzta egyszer. Semmi. Meghúzta

másodszor. Semmi.

Meghúzta harmadszor. Még mindig semmi. Elvesztve türelmét, megrángatta

még párszor, majd felkiáltott:

- Uramatyám! Ez még kézkrémet is ad!

Re: nincs cím

#337479 kosami Előzmény: #337414

Tanmese.....

Így szólt az Úr Noéhoz: "Fél év múlva megnyitom az ég csatornáit, és addig fog esni, amíg a Földet el nem lepi a víz. De szeretnék megmenteni néhány jó embert és minden állatfajból egy párt, ezért építs bárkát!" Egy villámlás után a tervrajz ott feküdt a földön.

Fél év múlva elkezdett esni az eső, de az Úr legnagyobb megdöbbenésére Noé csak ült szomorúan a kertjében, bárka sehol.

- Noé, hol a bárka? - kérdezte felháborodva.

- Uram, bocsásd meg nekem, de felmerült néhány igen nagy probléma:

1. A hajóépítéshez engedélyt kellett kérnem, de a terveid nem voltak megfelelőek, ezért fogadnom kellett egy mérnököt az áttervezéshez.

2. A szomszédom feljelentett, hogy nem a rendezési tervben megengedett tevékenységet akarok folytatni a kertemben.

3. Nem tudtam fát szerezni, mert--a fülesbagoly életterének megőrzése érdekében--fakivágási tilalmat rendeltek el.

4. Ahogy elkezdtem begyűjteni az állatokat, beperelt egy állatvédő egyesület.

5. A Katasztrófavédelem közölte, hogy nem építhetem meg a bárkát, amíg nem készíttetek egy hatástanulmányt az özönvízről.

6. Ezután konfliktusba kerültem az Esélyegyenlőségi Hivatallal az ügyben, mennyi kisebbségit viszek magammal. Ennek az lett a vége, hogy lefoglalták a félkész bárkát.

7. Amikor el akartam hagyni az országot, közölték velem, hogy adótartozásom van, így nem mehetek sehová.

Most úgy ítélem meg,hogy körülbelül még 5 év kell a bárka elkészítéséhez.

Ekkor elállt az eső, és kisütött a nap.

- Úgy döntöttél, mégsem pusztítod el a Földet? - kérdezte Noé bizakodva.

- Nincs rá szükség,mondta az Úr, megteszi helyettem az államigazgatás.

Re: nincs cím

#337346 zeeh_ Előzmény: #337335

Tegnap az X faktorban is integetett Barabás Éva mellett, mint valami qrva nagy sztár.

B u z i s kék szemüveg persze ugyanúgy ott lógott a nyakában.