Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: az új I40W Hyundai

#336798 hosszhuszár Előzmény: #336794

érdekes...

melyik része volt rozsdás?

kétlem, hogy a motorblokk vas önvény lenne...

de akkor mi rozsdásodott??

az új I40W Hyundai

#336771 Sumér harcos

Ahogy az i10, az i20 és az i30 révén a kisebb kategóriákban már versenyképesnek tűnik a Hyundai Európában. E típusoknál bevált az európai formatervezés – persze az ugrásszerű minőségjavulással és a hihetetlen ütemű műszaki fejlődéssel együtt – így a középkategóriában is erősítenek a koreaiak, az i40 sorozattal. Elsőként érdekes módon a W jelű kombi vázlatait mutatták meg, és ezek alapján kifejezetten karakteres külsejű, és divatos modell van születőben. Valószínű, hogy ez a modell, amelyet Rüsselsheimben terveztek, sokkal eredményesebb lesz, mint az amerikai igényeknek megfelelően kialakított Sonata volt, amely gyakorlatilag ismeretlen jelenség Európa útjain.

Re: nincs cím

#336423 Ricsi Előzmény: #336392

Én ezt már régebben is elmondtam neked. Vagy új autót veszel, akkor éri meg, vagy vegyél eleve szlovákiában, ahogy mi szoktuk.

#336392 Zabás Előzmény: #336390

Köszi Nagymester :)

És mindenki másnak is!

C4 picasso nem annyi amennyit mondtak, sok autó itthon olcsóbb :( főleg ha még az üzembe helyezést is nézem.

Másra számítottam, közel a pénzemnél lennék akkor is, ha szlovák papírokkal futna a dolog. Ezt még jobban át kell gondolnom,

#336330 Sumér harcos Előzmény: #336329

az az igazság,hogy külföldi auto keresésben én legelőször mindig ezt nézem....:)

Hercegék szoktak itt linkelni néha vmi www.ebay.com-ot is...oldalon belül ugye értelemszerűen Cars....:)