Az nem lehet, hogy a gyári zsír égett rá, és azt nézted rozsdának?
Az nem lehet, hogy a gyári zsír égett rá, és azt nézted rozsdának?
de
érdekes...
melyik része volt rozsdás?
kétlem, hogy a motorblokk vas önvény lenne...
de akkor mi rozsdásodott??
találó... :)
néha benzint is kellett volna kapnia, nemcsak vizet :)
érdekes eset...
amikor eladtam a kiat a motor tiszta rozsda volt már... pl :)
na ne:))má:))
ne sokkolj:)miért?????
pedig én egyre jobban Forza Korea állapotba kerülök:)
mossa kezeit a Saab:)hogy nem ő a hunyó.......
Én annyit mondanék, hogy nem lesz többet koreai autom :)
Ahogy az i10, az i20 és az i30 révén a kisebb kategóriákban már versenyképesnek tűnik a Hyundai Európában. E típusoknál bevált az európai formatervezés – persze az ugrásszerű minőségjavulással és a hihetetlen ütemű műszaki fejlődéssel együtt – így a középkategóriában is erősítenek a koreaiak, az i40 sorozattal. Elsőként érdekes módon a W jelű kombi vázlatait mutatták meg, és ezek alapján kifejezetten karakteres külsejű, és divatos modell van születőben. Valószínű, hogy ez a modell, amelyet Rüsselsheimben terveztek, sokkal eredményesebb lesz, mint az amerikai igényeknek megfelelően kialakított Sonata volt, amely gyakorlatilag ismeretlen jelenség Európa útjain.
Én ezt már régebben is elmondtam neked. Vagy új autót veszel, akkor éri meg, vagy vegyél eleve szlovákiában, ahogy mi szoktuk.
mobile.de
Köszi Nagymester :)
És mindenki másnak is!
C4 picasso nem annyi amennyit mondtak, sok autó itthon olcsóbb :( főleg ha még az üzembe helyezést is nézem.
Másra számítottam, közel a pénzemnél lennék akkor is, ha szlovák papírokkal futna a dolog. Ezt még jobban át kell gondolnom,
Lyonell tett be néhányat, keress itt rá, vagy privi neki:))
kimondottan az Olaszoknak a használtauto.hu-nak megfelelője engem is érdekelne,ha tudja vki.....
az az igazság,hogy külföldi auto keresésben én legelőször mindig ezt nézem....:)
Hercegék szoktak itt linkelni néha vmi www.ebay.com-ot is...oldalon belül ugye értelemszerűen Cars....:)