Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Sport

Re: nincs cím

#335551 Scipio Előzmény: #335548

Pedig az az emelés ha bemegy, milyen szép lett volna :)

Megnéztem a macik meccsét is, így talán már kevésbé kell aggódnod a sajtfejűek miatt :))

#335548 banyaiz Előzmény: #335323

Kiszenvedtük a győzelmet, Rooney nem találja a góllövő cipőt na majd egy katalán csapat ellen esetleg. :)

#335401 Scipio Előzmény: #335389

Leginkább a rájátszást szoktam élőben követni, kevés az időm, felvéve lehet pörgetni a holtidőket. Meg aztán nagy a konkurencia, beindult az alpesi sí és biatlon vk amik nálam kötelező darabok, megy a kézi eb, szerdán indul az úszó vb és ugye rendes focit is kell nézni :)

off: dumcsiban vagy priviben kibeszélhetnénk mi nem tetszett vagy mi maradt ki :)

#335389 banyaiz Előzmény: #335375

Néha élőben meg szoktam nézni ha nem kell korán kelnem.

Off: Tényleg nagyon jó még csak az elején tartok. Ötös sz vágóhíd is bejött, Karoton is, Csonkinon behaltam. Meg voltam elégedve az ajánlásaiddal összefoglalva. :)

#335375 Scipio Előzmény: #335363

Ilyenkor hét elején megy nálam a letöltögetés, aztán darálom a meccseket, csak arra kell vigyáznom, hogy az eredményeket meg ne tudjam :))

off: talán a legjobb magyar könyv amit olvastam, nagyon megfogott, igazi nagyregény, örülök, hogy tetszik :)

#335363 banyaiz Előzmény: #335360

Igen, balszerencsés nap, de nem tettem rájuk pénzt legalább ennek örülhettem. :)

Off: Olvasom Fogságot az valami csodálatos könyv, monumentális. De ez már a listád vége, Darázsgyárat nem tartották a könyvtárban ahol kerestem:)

#335360 Scipio Előzmény: #335349

Akkor tegnap -spoiler!!! : nem lehettél túl boldog, Rodgers agyrázkódást szenvedett és kikaptak 7-3-ra a Lionstól, a Bears meccs eredményét ugye még nem tudom :), de ha győznek akkor a packersnek a wild card lehet a cél - már ha nem kell kihagynia néhány fordulót a qb-nek, mert akkor baj lesz...

#335342 Scipio Előzmény: #335323

Nálam pár hétig még másfajta foci élvez prioritást... Még pár perc és lejön a tegnapi pats-bears meccs aztán indul is a meccsdömping :))

#335303 Scipio Előzmény: #335291

Az a bosszantó, hogy így hiába nyerünk a köv. két meccsen és lesz 5-1-es mérlegünk az eb-n, még ez is kevés lehet... Persze a svédek megverése egyáltalán nem biztos, sőt... De azért ilyen arcpirító játékot, amit a norvégok csináltak rég láttam...

#335291 Chaby Előzmény: #335284

"a skandinávok megint lezsírozták egymás közt a továbbjutást... "

teljesen egyetértek :(

Amennyire boldog voltm a…

#335284 Scipio

Amennyire boldog voltm a tegnapi ukránverés után, annyira dühítő volt, ami utána történt, a skandinávok megint lezsírozták egymás közt a továbbjutást... Ha a franciák nem verik meg a svédeket - vagy a norvégok nem veszítenek pontot- a svédek elleni meccsünknek már nem lesz tétje és az elődöntő elúszott.

Mondjuk reálisan nem is biztos, hogy ott lenne a helyünk Eu. legjobb négy csapata között, támadásban vagyunk - átlövő posztok - igazán gyengék.

#334740 banyaiz Előzmény: #334642

:) Nem vagyunk kirobbanó formában, így lehet, de ha nem ebben akkor a következő szezonban. Sokat nyertünk már, másokat is kell hagyni néha, ne legyen egyhangú. :)