oké, az eléggé alacsony, megelégszek egy 512-vel is:-)
oké, az eléggé alacsony, megelégszek egy 512-vel is:-)
sose feledd a pénz nagy úr.... és hát pici árhoz a jelenlegi árszint is főnyeremény...
és hát a tőzsde a jelenlegi politikai helyzetben igen pejoratív értelemben mozog...
elviseli ezt Járai...
nem biztos... nem tudom mennyi a napi forgalomban lévő... szvsz sok a bebetonozott részvény, amit 2-3 éven belül nem akarnak megmozgatni... a közkézhányad kicsi ahhoz, hogy akkorát essen... és hát a saját emberek felé is virítani kellene hogy nem sz.rt vettek... szóval látok benne egy felfelé kört... bár a papír reális ára szerintem is max. 500... :)
van ez így, hogy az ember hosszú távú befektető lesz, néha akaratán kívül is. :) Amúgy nem tudom mi a teendő vele, látnék benne fantáziát hosszú távra, de csak akkor ha nem hígítják agyon a részvényállományt. Azt meg elég nehéz előre látni. Járait komoly embernek gondolnám, mondjuk ezzel a jegyzéssel nagyon megszívatták a tömeget, és ő a nevét adta hozzá.
én arra leszek kíváncsi, amikor a brókernet a színrelép. de cigre visszatérve, azért sokan rághatják a kefét. én is fogok venni, 600on gondolkodtam, de levittem 500ra az árat. szerintem ott éri meg. biztos, hogy lesz annyi is a papper.
azt mondta, hogy ő hosszú távra tervez...
de mondjuk azóta nem zaklat a befektetési ötleteivel :))))
Igen le vannak korlátozva az eladásaik. Azért arra kíváncsi vagyok mikor éri el ez a jegyzési árat. :) Azt is jó lenne tudni alapoknak milyen árszinten pálya a papír. Haverod bírja a gyűrődést?
én meg majdnem vettem...
úgy látom forgalom is van rendesen...
azt olvastam, hogy a tulajok 1 éven belül csak kis hányadot adhatnak el...
Viszont egy pozitívum eszembe jutott, te vagy az első aki rajtam kívül vett ebből a papírból, itt a fórumon, ezt is meg kell becsülni. :))
Hát ez az. Vannak benne tulajok olcsó áron. Nagy hullámvasutak lesznek még ebben. Jól elszámoltam magam ezzel a vétellel.
Szívemből szóltál. Ideje lenne, hogy felmuttyantsák egy kicsit. :)
De nagyon nem tetszik, hogy mennyi eladó darab van itt, csak a kis jegyzők nyomták volna le ide? Nehezen hihető. Pl ez az 50 k -s eladás, hát .....
Ideje lenne, hogy korrigáljon egy kicsit fölfelé. Könnyen mehet egy 10-20%-ot, ha a nagyok is úgy akarják.:-)
én itt megvenném, ha 800-ról nem lenne belőle. :) Így nem merek leátlagolni.
no, az 1/3-át már elveszítette az értékéből...
istenem de jó kis short lett volna...