Regisztráció Elfelejtett jelszó

CIG fórum

Re: nincs cím

#335251 Csokigyáros Előzmény: #335245

sose feledd a pénz nagy úr.... és hát pici árhoz a jelenlegi árszint is főnyeremény...

és hát a tőzsde a jelenlegi politikai helyzetben igen pejoratív értelemben mozog...

elviseli ezt Járai...

#335247 Csokigyáros Előzmény: #335244

nem biztos... nem tudom mennyi a napi forgalomban lévő... szvsz sok a bebetonozott részvény, amit 2-3 éven belül nem akarnak megmozgatni... a közkézhányad kicsi ahhoz, hogy akkorát essen... és hát a saját emberek felé is virítani kellene hogy nem sz.rt vettek... szóval látok benne egy felfelé kört... bár a papír reális ára szerintem is max. 500... :)

#335245 banyaiz Előzmény: #335243

van ez így, hogy az ember hosszú távú befektető lesz, néha akaratán kívül is. :) Amúgy nem tudom mi a teendő vele, látnék benne fantáziát hosszú távra, de csak akkor ha nem hígítják agyon a részvényállományt. Azt meg elég nehéz előre látni. Járait komoly embernek gondolnám, mondjuk ezzel a jegyzéssel nagyon megszívatták a tömeget, és ő a nevét adta hozzá.

#335244 Csilla76 Előzmény: #335243

én arra leszek kíváncsi, amikor a brókernet a színrelép. de cigre visszatérve, azért sokan rághatják a kefét. én is fogok venni, 600on gondolkodtam, de levittem 500ra az árat. szerintem ott éri meg. biztos, hogy lesz annyi is a papper.

#335243 Csokigyáros Előzmény: #335241

azt mondta, hogy ő hosszú távra tervez...

de mondjuk azóta nem zaklat a befektetési ötleteivel :))))

#335241 banyaiz Előzmény: #335236

Igen le vannak korlátozva az eladásaik. Azért arra kíváncsi vagyok mikor éri el ez a jegyzési árat. :) Azt is jó lenne tudni alapoknak milyen árszinten pálya a papír. Haverod bírja a gyűrődést?

#335236 Csokigyáros Előzmény: #335230

én meg majdnem vettem...

úgy látom forgalom is van rendesen...

azt olvastam, hogy a tulajok 1 éven belül csak kis hányadot adhatnak el...

#335230 banyaiz Előzmény: #335226

Viszont egy pozitívum eszembe jutott, te vagy az első aki rajtam kívül vett ebből a papírból, itt a fórumon, ezt is meg kell becsülni. :))

#335227 banyaiz Előzmény: #335224

Hát ez az. Vannak benne tulajok olcsó áron. Nagy hullámvasutak lesznek még ebben. Jól elszámoltam magam ezzel a vétellel.

#335223 banyaiz Előzmény: #335217

Szívemből szóltál. Ideje lenne, hogy felmuttyantsák egy kicsit. :)

De nagyon nem tetszik, hogy mennyi eladó darab van itt, csak a kis jegyzők nyomták volna le ide? Nehezen hihető. Pl ez az 50 k -s eladás, hát .....

#335217 Sly-- Előzmény: #335213

Ideje lenne, hogy korrigáljon egy kicsit fölfelé. Könnyen mehet egy 10-20%-ot, ha a nagyok is úgy akarják.:-)

Ez igen! 604 Ex-MSZMP-s…

#335213 zeeh_

Ez igen! 604

Ex-MSZMP-s Járai elvtárs örülhet.

:-Q

Re: Éles növekedést tervez a CIG Pannónia

#334943 zeeh_ Előzmény: #334939

Én is tervezek sok mindent a következő 5-10 évre. :)

Gondolom, az 5-7 év helyett hamarabb is eljöhet a CIG Kánaán, ha teljesen "véletlenül" beesne valami nagyobb állami manna.