nekem vannak fenntartásaim, mert IMF embere... Az pedig látjuk hova vezet (Argentína). Szóval IMFes emberek nem biztos jó megoldás, ukrajnába is őket tolják oda, mint törököknél. PErsze most egy pozitív média kampány jót tehet ügyének.
nekem vannak fenntartásaim, mert IMF embere... Az pedig látjuk hova vezet (Argentína). Szóval IMFes emberek nem biztos jó megoldás, ukrajnába is őket tolják oda, mint törököknél. PErsze most egy pozitív média kampány jót tehet ügyének.
Hát ez elég karcsú volt,érdekes hogy mindenhol megbecsülik,adnak a véleményére,de nekünk nem jó mert szakember.......brrr.
Hali, üdv itt. Nem lett volna baj, ha realizálom nyerőbe őket és nem 40% haszonra hajtok... :)
ja, most helyrehozni az elmúlt éveket... Nyugdíjasok és segélyesek utcára menetele néllkül necces, de amíg 2,5millió ember dolgozik 1,5 talán nem minimálbéren, addig javulás nem lesz...
Herceg nem birtad ki? :) Ulj mar a longos kezedre 1 kicsit.
a józanabbak talán belátják, h a korabeli reformjai, amibe belebuktatták, macskazene lett volna a mai állapotokhoz képest
Bokros most RTL klub on
Házon kívülben
nem törlöm, dobj neki egy mailt oldalon belül. Elolvassa :)
pda IMF hitel erre megy... :(
jó a francokat, olyan mérges vagoyk magamra, hogy ihaj csuhaj... elbénáztam, legalább shortom megnyitottam volna, az hozott volna otira valót, de még azt se....
Töröld akkor sorry....
Most olvastam Kecskemétit,kemény szavak,sajna igazak :(
"Vmi 320 körül volt még anno Ft sáv felső része,vajon mikor fog beavatkozni a jegybank,qva gyorsan gyengül a pénzünk.... "
semmi esélyük csak technikai eszközökkel
jo neked :) Nekem is van már most 1320-ról is bőven, de ettől még 1800 körüli vételeim rossznak tűnnek :)
Te dráááága lélek.. oldalon belül nem lehet levelet írni véletlenül? :))
Rob Én 1550 és 1650es bekerekkel vagyok kb...
Nem tudom a címét,megkérem topikjában,elolvastam Cápán januárban írt árait az évre,szinte meg is vannak,úgy túnik ebben a felgyorsult világban a válság nem cicózik,kétéves tervet,fél év alatt teljesíti :(
Tiszta őszi hangulat van,akkor volt ilyen xar hangulat,bár ez mintha jobban ránk nyomná a bélyegét...
Vmi 320 körül volt még anno Ft sáv felső része,vajon mikor fog beavatkozni a jegybank,qva gyorsan gyengül a pénzünk....
2090 x2
1860
1340 kupacok
a teteje nem túl jó
jahhh, meg 1 konti long, csak hogy legyen :))
nono azért annyira nem vészes a helyzet :) mával ragadtam be :)
Igen, Én is azért nem szálltam ki nyerőkben, mert 2000 fölé visszatesztet vártam, de marha voltam tanulni belőle! :)