Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX0912

Re: Bokros

#3370 Kissherceg Előzmény: #3368

nekem vannak fenntartásaim, mert IMF embere... Az pedig látjuk hova vezet (Argentína). Szóval IMFes emberek nem biztos jó megoldás, ukrajnába is őket tolják oda, mint törököknél. PErsze most egy pozitív média kampány jót tehet ügyének.

#3368 Waszeitung Előzmény: #3363

Hát ez elég karcsú volt,érdekes hogy mindenhol megbecsülik,adnak a véleményére,de nekünk nem jó mert szakember.......brrr.

Re: Szóhoz sem

#3367 Kissherceg Előzmény: #3365

Hali, üdv itt. Nem lett volna baj, ha realizálom nyerőbe őket és nem 40% haszonra hajtok... :)

#3366 Kissherceg Előzmény: #3363

ja, most helyrehozni az elmúlt éveket... Nyugdíjasok és segélyesek utcára menetele néllkül necces, de amíg 2,5millió ember dolgozik 1,5 talán nem minimálbéren, addig javulás nem lesz...

#3363 _pda_ Előzmény: #3362

a józanabbak talán belátják, h a korabeli reformjai, amibe belebuktatták, macskazene lett volna a mai állapotokhoz képest

#3359 Kissherceg Előzmény: #3356

nem törlöm, dobj neki egy mailt oldalon belül. Elolvassa :)

pda IMF hitel erre megy... :(

#3357 Kissherceg Előzmény: #3350

jó a francokat, olyan mérges vagoyk magamra, hogy ihaj csuhaj... elbénáztam, legalább shortom megnyitottam volna, az hozott volna otira valót, de még azt se....

#3356 Waszeitung Előzmény: #3345

Töröld akkor sorry....

Most olvastam Kecskemétit,kemény szavak,sajna igazak :(

#3354 _pda_ Előzmény: #3343

"Vmi 320 körül volt még anno Ft sáv felső része,vajon mikor fog beavatkozni a jegybank,qva gyorsan gyengül a pénzünk.... "

semmi esélyük csak technikai eszközökkel

#3350 rbbj11 Előzmény: #3345

jo neked :) Nekem is van már most 1320-ról is bőven, de ettől még 1800 körüli vételeim rossznak tűnnek :)

#3345 Kissherceg Előzmény: #3343

Te dráááága lélek.. oldalon belül nem lehet levelet írni véletlenül? :))

Rob Én 1550 és 1650es bekerekkel vagyok kb...

#3343 Waszeitung Előzmény: #3316

Nem tudom a címét,megkérem topikjában,elolvastam Cápán januárban írt árait az évre,szinte meg is vannak,úgy túnik ebben a felgyorsult világban a válság nem cicózik,kétéves tervet,fél év alatt teljesíti :(

Tiszta őszi hangulat van,akkor volt ilyen xar hangulat,bár ez mintha jobban ránk nyomná a bélyegét...

Vmi 320 körül volt még anno Ft sáv felső része,vajon mikor fog beavatkozni a jegybank,qva gyorsan gyengül a pénzünk....

#3342 _pda_ Előzmény: #3340

2090 x2

1860

1340 kupacok

a teteje nem túl jó

jahhh, meg 1 konti long, csak hogy legyen :))

#3338 Kissherceg Előzmény: #3335

Igen, Én is azért nem szálltam ki nyerőkben, mert 2000 fölé visszatesztet vártam, de marha voltam tanulni belőle! :)

#3335 rbbj11 Előzmény: #3332

azért nem gondoltam, hogy 1800-as otp-im ilyen rossz vételnek minősülnek 1-2 héttel később....