Regisztráció Elfelejtett jelszó

Brókercégek, kereskedési platformok

Re: nincs cím

#334770 Amatoregy Előzmény: #334758

Én nagyon átgondolnám. A lakossági devizaszámlák általában jóval drágábbak mint a vállalalati devizaszámlák. Én nyitnék erre a célra egy külön dombornyomott kártyát, amiről valamilyen elektronikus formában Ft-ról indítva devizaszámlán landolna az összeg. Itt ekkor számlakonverziós árfolyam van általában.

de itt szétnézhetsz..

http://www.privatbankar.hu/bank/folyoszamlak/osszehasonlitas

sziasztok, tudna nekem …

#334758 _pda_

sziasztok,

tudna nekem valaki segíteni ötlettel, h forexel ügyekből kifolyólag devizaszámlát melyik banknál érdemes nyitni itthon?

Re: chart

#334631 zeeh_ Előzmény: #334629

Ó! Lehet ezt a sz@r CIG-et shortolni? :)

De látom, van még pár papír a bóvli kategóriából, ami amúgy is lefelé megy általában.

#334405 banyaiz Előzmény: #334398

Illetve 50 Ft, 5 pötty, hmm ahol vagyok a legolcsóbb 190 Ft talán, valaki sokat köt éves szinten az már szép pénz lehet amit megspórol, na majd figyelem a tapasztalatokat. :)

Azt lenne még jó tudni mennyire gyakran fagy le , vagy nem lehet belépni meg ilyenek. Kbc-nél ritkán volt eddig gond ilyesmivel.

#334398 banyaiz Előzmény: #334395

Jók nagyon ezek a random kondíciók, főleg bux hati 50 pötty. Egy dolog miatt fázom ilyenektől, egyszer már csődbe ment egy cég ahol a számlám volt. Pár hónapig zárolva volt utána a számla. :) De ez a jutalék nagyon vonzó.

#333627 pepe01 Előzmény: #333548

Na jó ez magas labda volt, de nem felejtem el!:)

Radomra még nem tettem pénzt, szerintem sárga csekkes verziót választom.

Legalább felhívtátok a figyelmemet, hogy adjak meg visszautalás esetére bankszámlaszámot.

keresnék netbrókert, aho…

#333624 Gmaci

keresnék netbrókert, ahol olcsón lehet indexelni, ha tudtok valami jót ajánlani

#333618 filter Előzmény: #333524

Kipipálva kell hagyni az IP cím ellenőrzést.....

Egyébként az egész felület, rendszer nagyon hasonlít a kbc-s rendszerre.

Vannak benne új elemek, pl. nem kell vételnél-eladásnál megadni dt. vagy sima, nap végén automatikusan a rendszer úgy számolja a jutalékot, ahogy azt kell.

Van benne azonnali vételi-eladási lehetőség.

Lehet a számlára bankkártyáról fizetni, ami egyből rákerül a számlára, igaz 1% ennek a díja, de néha jól jöhet az azonnaliság.

Nagyon még nem tudtam foglalkozni vele, de így első ránézésre ennyi.

#333608 Saraco Előzmény: #333601

Az sms kodos belepessel akkor van gond, ha nem jon meg es nem tudsz belepni a rendszerbe. Engem az szokott zavarni azert rendesen.

#333601 ikszf Előzmény: #333537

Mesélj :)

Hallottál olyan megtörtént sztorit, hogy visszaéltek az sms-ben érkező kóddal?

#333548 Amatoregy Előzmény: #333544

attól félt, hogy 10.000-en valaki longolta a számláján a bux határidőt és csak évvégén vette észre.

De akkor már keresett vele 450 %-ot... :DDD

#333544 lackok Előzmény: #333527

És a számládról hova tudsz pénzt visszautalni? Alapesetben csak a saját számládra...akkor meg?