igen :)
Én nagyon átgondolnám. A lakossági devizaszámlák általában jóval drágábbak mint a vállalalati devizaszámlák. Én nyitnék erre a célra egy külön dombornyomott kártyát, amiről valamilyen elektronikus formában Ft-ról indítva devizaszámlán landolna az összeg. Itt ekkor számlakonverziós árfolyam van általában.
de itt szétnézhetsz..
http://www.privatbankar.hu/bank/folyoszamlak/osszehasonlitas
sziasztok,
tudna nekem valaki segíteni ötlettel, h forexel ügyekből kifolyólag devizaszámlát melyik banknál érdemes nyitni itthon?
Ó! Lehet ezt a sz@r CIG-et shortolni? :)
De látom, van még pár papír a bóvli kategóriából, ami amúgy is lefelé megy általában.
Most nézegetem, tdt-re ma ezeket lehetett nyitni:
http://kepfeltoltes.hu/view/101210/2010-12-10_131048_www.kepfeltoltes.hu_.png
Illetve 50 Ft, 5 pötty, hmm ahol vagyok a legolcsóbb 190 Ft talán, valaki sokat köt éves szinten az már szép pénz lehet amit megspórol, na majd figyelem a tapasztalatokat. :)
Azt lenne még jó tudni mennyire gyakran fagy le , vagy nem lehet belépni meg ilyenek. Kbc-nél ritkán volt eddig gond ilyesmivel.
Jók nagyon ezek a random kondíciók, főleg bux hati 50 pötty. Egy dolog miatt fázom ilyenektől, egyszer már csődbe ment egy cég ahol a számlám volt. Pár hónapig zárolva volt utána a számla. :) De ez a jutalék nagyon vonzó.
Na jó ez magas labda volt, de nem felejtem el!:)
Radomra még nem tettem pénzt, szerintem sárga csekkes verziót választom.
Legalább felhívtátok a figyelmemet, hogy adjak meg visszautalás esetére bankszámlaszámot.
keresnék netbrókert, ahol olcsón lehet indexelni, ha tudtok valami jót ajánlani
Kipipálva kell hagyni az IP cím ellenőrzést.....
Egyébként az egész felület, rendszer nagyon hasonlít a kbc-s rendszerre.
Vannak benne új elemek, pl. nem kell vételnél-eladásnál megadni dt. vagy sima, nap végén automatikusan a rendszer úgy számolja a jutalékot, ahogy azt kell.
Van benne azonnali vételi-eladási lehetőség.
Lehet a számlára bankkártyáról fizetni, ami egyből rákerül a számlára, igaz 1% ennek a díja, de néha jól jöhet az azonnaliság.
Nagyon még nem tudtam foglalkozni vele, de így első ránézésre ennyi.
Az sms kodos belepessel akkor van gond, ha nem jon meg es nem tudsz belepni a rendszerbe. Engem az szokott zavarni azert rendesen.
Mesélj :)
Hallottál olyan megtörtént sztorit, hogy visszaéltek az sms-ben érkező kóddal?
attól félt, hogy 10.000-en valaki longolta a számláján a bux határidőt és csak évvégén vette észre.
De akkor már keresett vele 450 %-ot... :DDD