Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: kl

#333854 BudFox Előzmény: #333843

Ti szoktátok nyomon követni egy-egy kisebb amerikai papír életét ?

Én a KSP -.t szoktam figyelni...

K -sea transportation partners.

4 dollár volt nemrég.. most feljebb mászott. de sokkal több volt még a válság előtt.

Re: kl

#333846 Donoo Előzmény: #333843

Venni is kell, hisz minden rendben van... Nekem legalábbis azt mondták és lhiszem :D

de komolyra fordítva a szót:

Szerintem direkt nem fogják megerősíteni a tegnapi esést... de ne legyen igazam

No szerintem ez ide vág,…

#333719 Bakiba

No szerintem ez ide vág, Zabás gyűjtése:)

Amit tudnod kell Ausztráliáról

Egy ausztrál turizmussal foglalkozó honlapra érkezett kérdések

– és a humorral megáldott szerkesztők által adott válaszok

Kérdés: Kifejlesztettem egy új terméket, amely a fiatalság forrása. Meg tudná mondani, hogy hol tudom ezt eladni Ausztráliában? (amerikai)

Válasz: Bárhol, ahol komolyabb számban fordulnak élő amerikaiak.

Kérdés: Tudok majd angolul beszélni a legtöbb helyen, ahova megyek? (amerikai)

Válasz: Igen, de előbb meg kell tanulnia.

Kérdés: Ausztráliában merre van észak? (amerikai)

Válasz: Fordulj dél felé, aztán fordulj 180 fokot. Szólj nekünk, ha megérkeztél, és akkor majd elküldjük neked a többi irányt is.

Re: nincs cím

#333715 pruntyoke Előzmény: #333709

hát igen..a mese a termék körül sokat nyom a latba..még akkor is ha semmilyen hatása nincs a terméknek..egyszer mindenkit át lehet verni..mivel a globális értékesítés most már on-line módon elérhető így az eladási számok egész magasra rúghatnak..ezzel együtt a profit is..

#333713 Csilla76 Előzmény: #333709

áh, nem csak a csomagolás, a körítés is, meg a lelkesedés is fontos. én is mlm-zek egy vele hasonló céggel, az nincsen a tőzsdén sajnos. beshortolnám pedig:-) az üzleti tervük tiszta s*r lett. amiatt.

#333709 Pityke35 Előzmény: #333702

Alapvetően a termék nem is fontos ezeknél a cégeknél...eladják a tevesz@rt is, ha szépen be van csomagolva! :)

#333702 Csilla76 Előzmény: #333675

de ők már itt vannak öt éve a piacon, akkor is forradalom volt, meg az arcsimítójuk is nagyon menő:-), most is forradalom lesz:-)

#333701 Tombolatom Előzmény: #333697

Látom jönnek az ötletek. A DRYS-el tavaly elég sokat kerestem és lehet tényleg 10 dollár is benne van...most lemaradtam róla, de az egyik jó haverom 10K keresett vele call opciókkal. Vissza rakom a radaromra.

A NUS se néz ki rosszul 15 PE körül, habár az ilyen csoda gyógyszerek messze vannak nálam, hogy mit gondoljak róla...bár lassan 35 leszek és lehet nekem is jól jönne?:) Figyelem majd őket.

#333686 pruntyoke Előzmény: #333681

a sok hiú öreg nő szvsz úgy gondolkodik, hogy a szike hatásosabb és valszeg a hosszútávon még olcsóbb is mint holmi szájon át kemikáliák vagy mű kencék.. :DDDDDDD

#333681 Pityke35 Előzmény: #333678

Jaja, minket is hivogatnak az ügynökök! :) De tőzsdei szemmel lehet jó.

Szerk...sok hiú öreg nő van ám! :)

#333678 Kissherceg Előzmény: #333677

régi cég ez már, csak itthon próbálják tukmálni, van pár ismerősöm benne, ők is öregednek :D

Persze ATH-n vannak, lehet lesz vmi :)