na látod.. :DDD
ugye, hogy ugye:)
nem tudom mire célozgatsz :)))
Ti szoktátok nyomon követni egy-egy kisebb amerikai papír életét ?
Én a KSP -.t szoktam figyelni...
K -sea transportation partners.
4 dollár volt nemrég.. most feljebb mászott. de sokkal több volt még a válság előtt.
Venni is kell, hisz minden rendben van... Nekem legalábbis azt mondták és lhiszem :D
de komolyra fordítva a szót:
Szerintem direkt nem fogják megerősíteni a tegnapi esést... de ne legyen igazam
Kinyitottak és vesznek mint a gép...ilyen egyszerű ez :D
No szerintem ez ide vág, Zabás gyűjtése:)
Amit tudnod kell Ausztráliáról
Válasz: Bárhol, ahol komolyabb számban fordulnak élő amerikaiak.
Kérdés: Tudok majd angolul beszélni a legtöbb helyen, ahova megyek? (amerikai)
Válasz: Igen, de előbb meg kell tanulnia.
Kérdés: Ausztráliában merre van észak? (amerikai)
Válasz: Fordulj dél felé, aztán fordulj 180 fokot. Szólj nekünk, ha megérkeztél, és akkor majd elküldjük neked a többi irányt is.
hát igen..a mese a termék körül sokat nyom a latba..még akkor is ha semmilyen hatása nincs a terméknek..egyszer mindenkit át lehet verni..mivel a globális értékesítés most már on-line módon elérhető így az eladási számok egész magasra rúghatnak..ezzel együtt a profit is..
áh, nem csak a csomagolás, a körítés is, meg a lelkesedés is fontos. én is mlm-zek egy vele hasonló céggel, az nincsen a tőzsdén sajnos. beshortolnám pedig:-) az üzleti tervük tiszta s*r lett. amiatt.
Alapvetően a termék nem is fontos ezeknél a cégeknél...eladják a tevesz@rt is, ha szépen be van csomagolva! :)
de ők már itt vannak öt éve a piacon, akkor is forradalom volt, meg az arcsimítójuk is nagyon menő:-), most is forradalom lesz:-)
Látom jönnek az ötletek. A DRYS-el tavaly elég sokat kerestem és lehet tényleg 10 dollár is benne van...most lemaradtam róla, de az egyik jó haverom 10K keresett vele call opciókkal. Vissza rakom a radaromra.
A NUS se néz ki rosszul 15 PE körül, habár az ilyen csoda gyógyszerek messze vannak nálam, hogy mit gondoljak róla...bár lassan 35 leszek és lehet nekem is jól jönne?:) Figyelem majd őket.
a sok hiú öreg nő szvsz úgy gondolkodik, hogy a szike hatásosabb és valszeg a hosszútávon még olcsóbb is mint holmi szájon át kemikáliák vagy mű kencék.. :DDDDDDD
Jaja, minket is hivogatnak az ügynökök! :) De tőzsdei szemmel lehet jó.
Szerk...sok hiú öreg nő van ám! :)
régi cég ez már, csak itthon próbálják tukmálni, van pár ismerősöm benne, ők is öregednek :D
Persze ATH-n vannak, lehet lesz vmi :)