Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#333571 Tombolatom Előzmény: #333559

Semmi baj, kellenek a shortosok is és ha lesz ok akkor én is fogok shortolni. De sok pénzt nem kerestél 4 hónapja.

Amit Kisherceg belinkelt attól én is tartok, hogy hiába a FED nyomtatásának a deficit miatt elszaladnak kötvények ami katasztrofális lehet a kötvény piacnak, ingatlan piacnak...

Én is vettem ez ellen tegnap TBT és ma eladtam profitban (túl korán)

Viszont a CNBC szerint azért szakadtunk be mert a SEC kiküldött 12 subpoénát hedge fundoknak.

#333561 Kissherceg Előzmény: #333559

Jelentősen emelkedtek a amerikai államkötvények hozamai, miután a mai kötvényaukción az átlagosnál alacsonyabb kereslet mellett értékesítettek 32 milliárd dollárnyi 3 év futamidejű állampapírt. Ennek hatására a 3 éves kötvények hozama több mint 20 százalékkal, 0,14 bázisponttal emelkedett, de jelentősen nőttek a hozamok valamennyi futamidőn.

hirdetés

Az amerikai államkincstár enyhe érdeklődés mellett 32 milliárd dollárnyi 3 éves államkötvényt adott ma el a piacon 0,862 százalékos hozam mellett. Miközben az amerikai államkötvényhozamok ma amúgy is emelkedtek, a kibocsátott mennyiségre csupán 2,91-szeres volt a túlkereslet - ami február óta nem látott alacsony érdeklődést jelentett - és ennek következtében a hozamok majdnem 20 százalékot emelkedtek a 3 éves kötvények piacán. Pedig az indirekt vásárlók, mint például külföldi jegybankok a kibocsátott mennyiség 36,7 százalékát vették meg, ami átlagosnak mondható - írja a MarketWatch.

A rendkívüli hozamemelkedés 0,14 százalékpont, vagyis 14 bázispontos emelkedésnek felelt meg a 3 év futamidejű kötvények piacán. Szintén jelentős hozamemelkedés ment végbe a 10 éves államkötvények piacán is, ott 20 bázispontot emelkedett az éves hozam 3,13 százalékra, ami 6,9 százalékos emelkedésnek felel meg, de hasonlóan, valamennyi futamidőnél emelkedtek az amerikai államkötvények hozamai.

#333559 szotyi Előzmény: #333541

köszönöm a kimerítő választ, de nem győztél meg sorry

én ilyen negatív vagyok

most

#333541 Tombolatom Előzmény: #333500

Szerintem egyértelmű, hogy javul az amerikai gazdaság, nincs új katarzis mint az ingatlan válság volt, és a QE2 természetesen segített ebben. A másik, hogy én ezt az index fórumon is beírtam a júniusi és augusztusi lejtmenetben és longoltam a piacot. Sőt májusban beírtam, hogy szerintem 11500-on fogjuk végezni az évet mert a munka piac miatt nem fogunk 20-30%-ot rallyzni, de ez simán belefér (és tudom, hogy csak találgatás volt akkor). Ez a 10%-os munkanélküliség mióta olyan nagy dolog amikor 3/4 európa hasonlóban van és volt az arany időkben 2004-2007 között.

Szerintem most hasonló cipőben járunk mint 2002 körül. Ha valaki lát óriási katarzist akkor arra kíváncsi vagyok, de ez senkinek se lehet a célja, tehát én nem is értem ezt a negativizmust.

Ja, és ma Obama tegnap beszéde miatt megyünk fel (nem mintha engem érdekelne, hogy mikor mire fogják) ami szerint meghosszabítják az adókedvezményeket. Tetszik e ez nekem? Abszolút nem, de ott éltem 13 évet és láttam, hogy benzin adót, ingatlan adót, áfát, szja-t, vámot, ha felhúzzák EUs szintre akkor 2 év és 0 a hiányuk. Ezek után ezt elmondva látszik a blogomba, hogy alig lettem befektetve a mai nap végére, de fogok megint vásárolni minden korrekcióba mert bika piacon vagyunk amíg nem emelik a kamatokat.

#333539 Amatoregy Előzmény: #333422

Kérlek ne bántsd őt. Sújtja őt elég teher.....

Te napi szinten kereskedsz, van aki csak a banki kamatot akarja megkeresni. Azt meg egy napon akát 150-200 pip elmozdulás is meghozza normális mm mellett....

#333538 Donoo Előzmény: #333533

de gyorsan le is fekszem, nem akarom végignézni, ha véletlen felhúznák :) már így is hányingerem van az állandó kilövésektől

Jó éjszakát mindenkinek!

Nah pont lefekvéshez kés…

#333533 Donoo

Nah pont lefekvéshez készülődtem, amikor fintorogva ránézek a futikra, majd felkiálltok, hogy végre BEESTEK! :D

lehet, hogy jól fogok aludni? :DD