"...ha long, hát legyen long..."
Látom csak kellenek azok a bónuszok :-D
Beteg állatfajta ez a manager!
szintén én is az anyjukba kívánom ezeket ráadásul elrontották a tervemet is a köcsögök. ráadásul most töltik a rést mi meg fentebb megyünk. félek, holnap megint felfele megyünk.. lehet, hogy zárni kellene. mindjárt bezárom a gépet, aztán holnap nézem csak meg.:-(
Nekem sincs jó kedvem, hogy rohadnának meg! :)
Az evidens, hogy semmi nem javul, de ezeket semmi nem érdekli. Itthon is mi van... most tényleg dobjam az összes shortot és full long egy dupla leminősítés után? Agyrém.
de most nagyon nincsen jó kedvem :-(((
hogy rohadna meg az összes hambi zabáló a sok longjával együtt :ARGHH
apropó...most jött vissza Chicagoból egy törzsvendégünk, és aztmondja egyre több túrkáló nyílik chicagoban, pedig előtte egy sem volt.
És nagyon sok a munkanélküli még mindig...
Értettem a poént. Arra akartam utalni, hogy Buddal általában egy irányba (lefelé) állunk legtöbbször amennyire olvasom. És egyszerre anyázunk (csak én magamban. :))
Basszus milyen jó hogy reggel zártam minden shortom, ekkora ****okat!
Úgy tűnik a 21k-s év végi zárótippem módosítani vagyok kénytelen 22k-ra :-D
Nekem idénre vége a tőzsdei karrieremnek!
tuti, hogy napi maxon fog zárni.
kár volt belenyúlnom a longba..grrrr..a fene egye meg.
És honnan tudod, hogy vége?:
22396nál kézi stoppal zárom a shortjaimat teszek még be fedezetet és longba fordulok!
:-)
jó hogy emelkedik amcsi, mert meghosszabbították az adókedvezményeket meg a munkanélkülisegély is kedvező nekik..nem fognak esni ezek soha. mindig maguknak kedveznek, amíg ez így marad, addig szép lesz nekik a grafikon.
én is örülök ha a fórimozóknak jó kedve van, de a poén akkor is hatalmas !
Nekem nem. Én általában örülök, ha Budnak jó a kedve. :)))
Pl ha elhagyja 22e-t akkor kitört....
:D
emelkedik és Bud szidja az anyjukat:))
mikor tudom, hogy ki akar törni?:-) milyen jele van?
kitörik 22400 a célár...
tessék az adott topikokba írni, mert azok nem pörögnek :(
off
ezek ott a vizen túl meg már mit csinálnak?
atyaúristen
on