No tény, Én nehezen tudom elképzelni ,hogy ne legyen idén 2k felett :) ha mégse lesz, az komoly baj... :(
No tény, Én nehezen tudom elképzelni ,hogy ne legyen idén 2k felett :) ha mégse lesz, az komoly baj... :(
tartom, hogy felőlem lehet 300 is a telo, ilyen osztalék mellett ezen az áron felhalmozom. Még bő egy éve egy jo broki azt mondta nekem 800-as telónál, hogy a házat is betolja, ha tovább esik 750ig...na én most mondom, hogy sok mindent szívesen betolok...
nekem nem kell holnap váltson. Ez már közép- hosszú távra sztem valoban jo belépő, biztos fundákkal rendelkező cégek esetén
ilyenkor szokott váltani az tény, de azért ma az a 800k kb 1450 áttöréséhez durva tétel volt...
nekem tetszik. Most először szívesen longolok ezen a medvepiacon. Na nem hatit meg tőkeáttéteset, de elkezdtem mérhető mennyiségben részvényeket venni.
Remélem az "okos pénz" megveszi a "gödröt". :)
gentlenek írj mailt :)
Igaz,mind2ben van még szufla lefelé,szívesen olvasnék vmi velőset a "nagyöregektől":
DLPH,Gentle,Zuzzo és társaiktől...
sztm bal alsóban kezdünk és jobb alsóban végezzük... menelül a tőke durván... MOL még eshet és ricsi..
Nah estére szépen szakadt minden,igazi világvége hangulat van mindenféle médiában,erre rátesz még egy lapáttal márc. 15 is,de jó lesz....
Nekem vhogy túl egyszerűnek tűnik hogy holnap bal felső sarokból jobb alsóba megyünk,bár igazából nem tudom mi változtatna ezen,de nemcsak mi állunk szarul hanem esik minden mint a nyeletlen fejsze,ilyen tempóban egy hét alatt vége minden indexnek gazdaságnak,becsődöl a világ,ettől komplexebb a rendszer.
azért én 9000-es bux támaszt megveszem. Otit, mtelot gyűjtöttem ma
no remekül állunk akkor. Én büféztem munkatársakkal :) Éppen akkor repült ki 800k otp a piacra :) Mindegy, Én voltam a hülye, hogy forintoztam kiszálláson(420on akartam)... evvan...
Én meg megléptem. Szépen végig vette a longot 600 alatt 400-ig.
Mire visszajöttem kicsit fordult. Du meg szakadt akár az eső.
:-( Kis napi mozgásoknál jól találom el a végeket, az eséseknél meg az irányt is tévesztem.
ja én is csak rövidre gondoltam :( no meg egy órára el kellett mennem ...hányszor de hányszor megfogadtam hogy ilyenkor nincs pozi:)
hati long eszembe se jut, csak 600 alatt kell shortba lépni magyarázom, erre azt se léptem meg... Nem vagy egész nap előtt el van kúrva..
be longltam én is 250 nél hatit basszus
szopó..
köszi és gratula.....melyik oldalon állsz:)))
ótvar ronda a piac... Feltettem vmi krixkraxot, de ami ma volt..
okés :)
fő a nyugalom, nem szabad pánikolni, túlütik a piacot, ha ft megnyugszik, javulás jöhetne
tartósan ilyen eur-huf lesz, akkor súlyos gondok lesznek, devizahitelek bedőlése...
ez sajnos otp-t is hátrányosan érintheti
holnap kiderül, további zuhé lesz-e