Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: Szóhoz sem

#3332 Kissherceg Előzmény: #3329

No tény, Én nehezen tudom elképzelni ,hogy ne legyen idén 2k felett :) ha mégse lesz, az komoly baj... :(

#3331 rbbj11 Előzmény: #3329

tartom, hogy felőlem lehet 300 is a telo, ilyen osztalék mellett ezen az áron felhalmozom. Még bő egy éve egy jo broki azt mondta nekem 800-as telónál, hogy a házat is betolja, ha tovább esik 750ig...na én most mondom, hogy sok mindent szívesen betolok...

#3329 rbbj11 Előzmény: #3326

nekem nem kell holnap váltson. Ez már közép- hosszú távra sztem valoban jo belépő, biztos fundákkal rendelkező cégek esetén

#3326 Kissherceg Előzmény: #3324

ilyenkor szokott váltani az tény, de azért ma az a 800k kb 1450 áttöréséhez durva tétel volt...

#3324 rbbj11 Előzmény: #3301

nekem tetszik. Most először szívesen longolok ezen a medvepiacon. Na nem hatit meg tőkeáttéteset, de elkezdtem mérhető mennyiségben részvényeket venni.

Remélem az "okos pénz" megveszi a "gödröt". :)

#3304 Waszeitung Előzmény: #3301

Igaz,mind2ben van még szufla lefelé,szívesen olvasnék vmi velőset a "nagyöregektől":

DLPH,Gentle,Zuzzo és társaiktől...

#3301 Kissherceg Előzmény: #3299

sztm bal alsóban kezdünk és jobb alsóban végezzük... menelül a tőke durván... MOL még eshet és ricsi..

Szóhoz sem

#3299 Waszeitung

Nah estére szépen szakadt minden,igazi világvége hangulat van mindenféle médiában,erre rátesz még egy lapáttal márc. 15 is,de jó lesz....

Nekem vhogy túl egyszerűnek tűnik hogy holnap bal felső sarokból jobb alsóba megyünk,bár igazából nem tudom mi változtatna ezen,de nemcsak mi állunk szarul hanem esik minden mint a nyeletlen fejsze,ilyen tempóban egy hét alatt vége minden indexnek gazdaságnak,becsődöl a világ,ettől komplexebb a rendszer.

Re: Sziasztok!!!

#3292 rbbj11 Előzmény: #3285

azért én 9000-es bux támaszt megveszem. Otit, mtelot gyűjtöttem ma

#3290 Kissherceg Előzmény: #3289

no remekül állunk akkor. Én büféztem munkatársakkal :) Éppen akkor repült ki 800k otp a piacra :) Mindegy, Én voltam a hülye, hogy forintoztam kiszálláson(420on akartam)... evvan...

#3289 Amatoregy Előzmény: #3277

Én meg megléptem. Szépen végig vette a longot 600 alatt 400-ig.

Mire visszajöttem kicsit fordult. Du meg szakadt akár az eső.

:-( Kis napi mozgásoknál jól találom el a végeket, az eséseknél meg az irányt is tévesztem.

#3285 Csanyijoci Előzmény: #3277

ja én is csak rövidre gondoltam :( no meg egy órára el kellett mennem ...hányszor de hányszor megfogadtam hogy ilyenkor nincs pozi:)

#3277 Kissherceg Előzmény: #3271

hati long eszembe se jut, csak 600 alatt kell shortba lépni magyarázom, erre azt se léptem meg... Nem vagy egész nap előtt el van kúrva..

#3260 kezdofiucska Előzmény: #3235

fő a nyugalom, nem szabad pánikolni, túlütik a piacot, ha ft megnyugszik, javulás jöhetne

tartósan ilyen eur-huf lesz, akkor súlyos gondok lesznek, devizahitelek bedőlése...

ez sajnos otp-t is hátrányosan érintheti

holnap kiderül, további zuhé lesz-e