Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

MNYP, avagy visszalépjek, minek?

Re: nincs cím

#332815 Ibiza Előzmény: #332808

akkor maradjon ijesztegetés... nem a nyereségük hanem a kivett nyereségük...vagyis a tulajok..

kiscégeket érinti

#332808 Margaretta Előzmény: #332802

Igen, én is csak az ijesztgetést érzem. Ibiza, hol van az leírva, hogy a CÉGEK-nek a nyereségük 80%-át nem osztalékként kell adózni, hanem az összevont adóalap részeként?

#332806 banyaiz Előzmény: #332804

Navracsics fejében is elég nagy lehet a köd, ha komolyan gondolja, hogy nem rendült meg a nemzetközi bizalom Mo felé, mondjuk nem is csodálkozom , hogy megrendült, de annyira könnyedén elkerülhettük volna ezt.

Attól félek, hogy ezek az emberek komolyan azt hiszik, hogy az elegendő lesz a gazdasági fellendüléshez, hogy az adórendszeren módosítottak, és egy rétegnél több jövedelem marad. Ha csak erre alapozzák a témát igen nagy bajban leszünk.

Amúgy könyvelés kapcsán látok pár céget, elég kevés a nyereséges papíron, és mindenki szinte minimálbéren van bejelentve.

#332805 Csokigyáros Előzmény: #332804

szerintem hagyjuk a személyeskedéseket...

nem vagyunk egyformák... szerencsére...

nem neked szólt, hanem nektek...

#332802 filter Előzmény: #332801

Én nem várok tőled segítséget, már félre ne érts.

Csak sejtelmesen mondogatsz itt ködbe vésző, meg nem fogalmazott dolgokat, azt annyi.

Az alapok megvannak hidd el.

#332801 Ibiza Előzmény: #332793

az fizetős lenne..keress rá a googléban..

ha alapok is hiányoznak még segíteni sem tudok..

#332794 banyaiz Előzmény: #332696

Hát igen, voltak ilyen lózungok, hogy 5 év, majd 10 év múlva 1 millió munkahely, meg a nyugdíjkassza hiánya mellett lesz majd 40 év után munkába menetel. De ezeket felfogtam választási ígérgetésnek. De, hogy annyi vér nincs a pucájukban 2/3-al , hogy érdemi változtatásokat hajtsanak végre az szánalmas. Ok olvasom itt , hogy várjunk , meg majd hosszú távon. De mire várunk? Az idő pénz, és semmi ok nincs arra, hogy ezeket miért nem lehetett idén elkezdeni. Emlékszem Oti topikban mikor volt IMF hír, bankadó, hogy miket beszéltünk, már akkor sem tetszett az irány, az a nyugdíj meg főleg nem. Maszatolás.

#332787 filter Előzmény: #332783

Mit kéne kapizsgálnom, ki venné ki bérben, ha többe kerül neki?

Nem vagy tisztában a dolgokkal...

Tetszik a mostani leminősítés?

#332774 gentlemanus Előzmény: #332756

Ibiza,

sajnálatos ez, hogy sok itteni kartárs nem látja a fényévbeli különbségeket a megbukott bolsliberálisták és Orbán között.

Hogy is mondta Viktor a beiktatása után a Kossuth téren május végén:

"Én maradok, fent vagy lent, de mindig maradok, mert ez nem jutalom, hanem hűség kérdése. Engem mindig meg fogtok találni a sikerben, a bajban, az örömben, a munkában. És én az elkövetkező négy évben is harcolni fogok veletek, értetek, a hazámért."

Nagyon súlyos szavak ezek. Ezeket nem lehet csak úgy mondani, ha nem belülről jönnek. Éppen ezért elvárható lenne mindenkitől, hogy egy emberként mögé álljunk, sőt inkább elé, hogy felfogjuk a rá záporozó ütéseket.

#332756 Ibiza Előzmény: #332720

nem nagyon tudjátok szerintem.. ebben az évben a cégeknek a nyereség 80%át bérként lehet kivenni..(nem osztalékként)

#332720 ikszf Előzmény: #332702

Előbb várd meg a febr.-i nagy bejelentéseket, és hogy milyen átalakításokat végeznek végre valahára a nagy elosztórendszerekben (ami 20 éve tabu). Ha az nem történik meg, akkor itt hosszútávon se lesz semmi.

Milyen hatást vársz hosszútávon, és mitől?

Ezen a birka balkáni népen nem segít semmi. A mai magyar ügyeskedésre született, nem önfegyelemre.