Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

filter Előzmény: #332685

Nem ígértek, csak 1 mill. új munkahelyet, azt, hogy senki nem jár rosszul, a nők elmehetnek 40 év jogviszony után nyugdíjba, nem engedik államosítani az mnypt., országunkat újra becsülni fogják.. stb.

Ezzel szemben olyan intézkedéseket hoznak, melyek nemhogy munkahelyet teremtenek, hanem megszüntetik a meglévőket is, az szja-val csak a gazdagok járnak jól, elveszik az mnyp-ek megtakarításait, az árak elszabadultak, korlátozzák az Alkotmánybíróságot, korlátozzák a médiát, sorozatosan szegik meg a törvényeket, nincs jogbiztonság.....stb. sorolhatnám tovább.

Vannak akik még ennek örülnek is, sőt bele kell rúgni a népbe, mert azt szereti....nem is értem, egyáltalán vannak még ilyen emberek? Jönni fog egy kijózanulás, egy fekete leves....

Azt sem értem miért fáj az nekik, ha mnyp.-sek harcolnak jogaikért, lépjenek át ha így tetszik nekik és hagyják már békén a többieket.

Én bíztam a kormányban, emlékszel még én mondtam, ha bankadó kell ahhoz, hogy rendbe jöjjön a hiány, legyen bankadó három évig, de ez utóbbi döntések már sokak nekem, én nem erre szavaztam, írom ezt úgy, hogy nincs is mnyp. vagyis mondhatnám nyugodtan azt, hogy vigyék, csak igazságérzetem nem engedi ezt.

Ja és egy újabb cikk a magyar helyzetről:

Újabb lesújtó külföldi vélemény jelent meg Magyarországról

http://www.portfolio.hu/gazdasag/ujabb_lesujto_kulfoldi_velemeny_jelent_meg_magyarorszagrol.142427.html