Regisztráció Elfelejtett jelszó

Utazás

Re: nincs cím

#334854 Amatoregy Előzmény: #333528

Ha valaki a Kékestetőn járna..

Kékestető alatt van egy szanatórium. A parkjában ahová bárki bemehet rengeteg mókus található. Újabban össznépi szokássá vált, hogy a mogyorót és diót csörgetve a kézben várják az emberek, hogy a kezükből vigyék el ezeket a csemegéket.

A gyerekek nagyon élvezik.....

#333435 Zabás Előzmény: #333045

Mi 2-3 éve voltunk, szerintem a hazai /Vörösmarty/ komolyabb és hangulatosabb is, pest meg sokkal szebben fel van díszítve, mint Bécs!

Én szeretem Bécset és jobbnak/élhetőbbnek tartom a várost, de karácsonyi hangulata meg sem közelíti Pestiét!

Mi is elmentünk a kastélyba, Magyar adudió idegenvezető stb. szerencsére nem voltak sokan.

Ha igazi tuti karácsonyi hangulatot szeretnél akkor Nürnbergbe, vagy Salzburgba vagy valami hegyi kis falúba menjetek! Bécsi az egy nagy szar ezekhez képest!

#333045 Wall street Előzmény: #332693

Jajj most, muszáj neked Trógert állandóan felhozni az én megjegyzéseimre ? Meg szerintem annyira nem vicces a dolog......

#332694 pruntyoke Előzmény: #332673

lehet, hogy a qatar-nál is van lehetőség a vip lounge-ba befizetni..más légitársaságoknál van ilyen..

azt már megfigyeltem minél kevesebb a várakozási idő annál drágább a jegy..kár, hogy a malév megszüntette a bp-bangkok járatát..az igazán kedvező áron volt annak idején.. :)

#332677 Wall street Előzmény: #332673

Szia !

Én tegnap voltam Bécsben és gyönyörű volt az egész, nekem nagyon tetszett, igazi karácsonyi hangulat van hidd el nekem :). A Schönbrunni kastélyban voltunk, és ami a kastély udvarán van az adventi vásárban . Alig tudtál mozogni a tömegtől olyan nagyon sokan voltak, meg hideg is volt, de mindezek ellenére megérte elmenni.

#332673 KawaBazsy Előzmény: #332653

Megnéztem, megáll Qatarban röpke 8 órára.. :-)

Azon filózom, ki kéne ugrani Bécsbe a karácsonyi vásárt megnézni, csak a hangulat miatt. Van ott más látni való a Rathaus platzon levő sokadalmon kívül is?

most a legjobb árai thai…

#332653 pruntyoke

most a legjobb árai thaiföldre a qatar légitársaságnak van szerintem..budapesti indulással..érdemes körüljárni..bár ha jól emlékszem csak valamikor január vége felé indul az első járata de nem tudom potosan mikor..

Re: Szilveszteri tippek

#332645 KawaBazsy Előzmény: #332256

Bp-London, London-Kuala Lumpur, Kuala Lumpur-Bangkok? A tököm, ez k. messze van.. :-)

#332256 matgab Előzmény: #332244

nézz rá a wizzair-re. szerintem 10e/fő/út-ból bőven kijön, de lehet, hogy kevesebb.

Londonból Kuala Lumpurba és onnan már csak egy ugrás Thaiföld. Ázsiában a repjegy árak sem ilyen horrorak mint itt az EU-ban...

#332244 Amatoregy Előzmény: #332238

ha már igy benne vagytok tavasszal (fapadossal) 2 felnőtt és 2 gyerek (12 alatt) oda-vissza Rómába mennyiből jönne ki?