Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

MNYP, avagy visszalépjek, minek?

Re: nincs cím

#332707 Ibiza Előzmény: #332705

semmit nem tudsz..de csak fújod az (szerk) furcsaságaidat

fújjad csak..neked jó volt régen ez téged minősít..

#332705 filter Előzmény: #332702

Egy pozitív dolgot tudok csak mondani a múltból a teljes foglalkoztatást. De, hogy ne legyek szűkmarkú a szabott árakat is megemlítem.

A gyerekem az én gyerekem.....gondolom a magdéról nyilatkoztál, mert az enyém nem utál. Nem győzöm eleget mondani neki, hogy menjen máshova dolgozni, sajnos egyre inkább ezt látom és nem mást.

Hatás később várható....tudod te egyáltalán miről beszélsz?

#332702 Ibiza Előzmény: #332696

ha a gyerekedet neveled utál mint a fene de később megérti mi miért volt..

a hatás később várható az intézkedések okán..

#332696 filter Előzmény: #332685

Nem ígértek, csak 1 mill. új munkahelyet, azt, hogy senki nem jár rosszul, a nők elmehetnek 40 év jogviszony után nyugdíjba, nem engedik államosítani az mnypt., országunkat újra becsülni fogják.. stb.

Ezzel szemben olyan intézkedéseket hoznak, melyek nemhogy munkahelyet teremtenek, hanem megszüntetik a meglévőket is, az szja-val csak a gazdagok járnak jól, elveszik az mnyp-ek megtakarításait, az árak elszabadultak, korlátozzák az Alkotmánybíróságot, korlátozzák a médiát, sorozatosan szegik meg a törvényeket, nincs jogbiztonság.....stb. sorolhatnám tovább.

Vannak akik még ennek örülnek is, sőt bele kell rúgni a népbe, mert azt szereti....nem is értem, egyáltalán vannak még ilyen emberek? Jönni fog egy kijózanulás, egy fekete leves....

Azt sem értem miért fáj az nekik, ha mnyp.-sek harcolnak jogaikért, lépjenek át ha így tetszik nekik és hagyják már békén a többieket.

Én bíztam a kormányban, emlékszel még én mondtam, ha bankadó kell ahhoz, hogy rendbe jöjjön a hiány, legyen bankadó három évig, de ez utóbbi döntések már sokak nekem, én nem erre szavaztam, írom ezt úgy, hogy nincs is mnyp. vagyis mondhatnám nyugodtan azt, hogy vigyék, csak igazságérzetem nem engedi ezt.

Ja és egy újabb cikk a magyar helyzetről:

Újabb lesújtó külföldi vélemény jelent meg Magyarországról

http://www.portfolio.hu/gazdasag/ujabb_lesujto_kulfoldi_velemeny_jelent_meg_magyarorszagrol.142427.html

#332685 banyaiz Előzmény: #332654

Végülis nem ígértek sok mindent. Engem inkább az zavar, hogy ennyi erővel a Kommunista Munkáspárt Lenin tagozatára is szavazhattam volna. :) Mindegy le vannak .......

#332684 banyaiz Előzmény: #332682

Az örök, és határtalan emberi hülyeségben hiszek, semmi másban. Az ember lassan leszámol az illuziókkal ahogy egyre többet lát a világból. :) Ez a mostani Fidesz akció ennek egy újabb lépése számomra.

#332682 ikszf Előzmény: #332649

Hasonló cipőben járok, de őszintén: te még hiszel a politikában?

Én arra szavaznék, aki vért és verejtéket ígér, csak a választók a rózsaszín világot akarják hallani, és azt is kapják, arra is szavaznak.

Ha csak 1 igazmondó is lenne a hazai politikai életben, azt a politikus társai, ellenérdekeltek, tőkemaffia kivetné. Épeszű ember politikusnak nem megy, ha valami igaz dolgot akar tenni. Ilyen ellenszélben nem tudod átverekedni magad.

#332661 matgab Előzmény: #332658

ne izgulj senki nem fog semmilyen adót fizetni az átlépéskor, addigra mindenkinek a számlája negatívban lesz...Majd pótolhat a kormány.

#332660 matgab Előzmény: #332654

Gyönyörű, hogy a Stabilitás szervezi a tüntetést az mnypt-kért...

Ezek után várom, hogy az egykori munkásőrszervezet tüntetést szervezzen a régi rendszer elítélése ellen és az 56-os megtorlások jogosnak önvédelemnek való nyilvánításáért.

a népeknek az a normális…

#332659 Ibiza

a népeknek az a normális ha sanyargatják őket, nem hiszik ha jót akarnak nekik..

semmi logika semmi értelem..csak a nyüglődés.. ütni kell őket mint répát abból értenek...

#332658 learn Előzmény: #332648

Ha eltőzsdézték, akkor mi az, amit 16% adóval lehet csak az átlépőknek kivenni??????

#332654 filter Előzmény: #332649

Én se tudom megbocsátani, hogy így becsaptak a választási ígéretükkel engem és sok más embert. Nem csak egy valamit nem váltottak be, hanem teljesen szétzúztak mindent. Nagyon rossz irányba haladunk szerintem minden téren! Csúnyán kihasználták, visszaéltek az emberek kiábrándultságában....

Majd lesz egy teljesen új, legalább is remélem akire szavazni lehet.

Pont ez a legnagyobb probléma most és talán ezért is merik ezeket a lépéseket megtenni, mert jelenleg nincs más.....

Borsik: nem nettó bércsökkenést ígért a kormány

"A petícióval a tüntetés végén a szakszervezeti vezetők elindultak az Országház felé. A szervezők felhívták rá a figyelmet, hogy jövő héten vasárnap a Hősök terén újabb demonstráció lesz, annak Stabilitás Pénztárszövetség lesz a főszervezője és a nyugdíjreform ellen fognak tiltakozni. "

http://www.privatbankar.hu/cikk/hircentrum/szakszervezetek_nem_netto_bercsokkenest_igert_a_kormany_40194

#332649 banyaiz Előzmény: #332648

:) sokat kell tegyenek , megbocsássam és elfelejtsem ezt a nyugdíjtőzsdés szöveget.

Csak az a baj nem maradt senki akire még szavazhatnék. Mszp eleve kiesett, Jobbik kiesett, Lmp még nagyon gyerekcipőben jár, de ők szimpatikusak lehetnének, bár sok helyen olvasom Szdsz utódja, és szdsz-ek indították ez nem tudom igaz e, Fidesz így folytatja nálam 0-ra írják magukat. Marad saját magam , ahogy itt a blogos választásban látom sokan magukat választják , az nem rossz verzió. :)

Szijjártó: a kormány meg…

#332648 filter

Szijjártó: a kormány megvédi a nyugdíjakat

A kormány elkötelezett abban, hogy megvédje a nyugdíjakat, és a szombati szakszervezeti demonstrációról mindent elmond, hogy annak szervezői között vannak olyanok is, akik részt vesznek a nyugdíjakat "eltőzsdéző" magánpénztárak vezetésében - reagált a miniszterelnök szóvivője a szakszervezeti tüntetésre.

http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=467056

Már megint az a szemét tőzsde......