Kár, pedig erre annyira kíváncsi lettem volna:)))
dax-ot szepen felhuztak estere...
csak megcsinálják a miki rallyt... pedig mindenki azt várja és bejön, elképesztő...
nasdaq éves csúcson...
s&p közel hozzá....
dow még egy nap...
szép... még jó hogy 100k-val több munkanélküli van...
helikopter berni onti a dodod, es veszi a rv-eket ezerrel.
Nah ha ezek napi maxon zárnak, rohadt élet, hogy kiutazom amerikába és megkeresem bernit, azt jól pofonverem. Már elég legyen ebből a mutyibólb :D
Joulupukki
ezaz igazi mikulásnév.....
miért csodálkozol, hogy rodolf pukizik?
::Ö)))
delutan mar ep beakartam irni, milyen furcsa hogy usa is dax is megy le , es meg dollar is esik
gondoltam varok estig........meg jo h vartam...
dolgozik a 600 mlrd...:-)))
szerk: mhelyek nincsenek az nem baj, rv. legyen s****-ig az a lenyeg
a mai nap sem különb mint a többi..
ezt is megvették..
:s
:))
Látom, húztál még egyet a short csúzlin... várod, hogy beérjen....
A 9 macska, egy kis fejtörést okoz, de gondolom, az olyasmi lehet, mint az autókon a biturbo...:))
No, ha így van, akkor a tempóban egyetértünk, de idén nem le, 11-ben jöhet a a 9 macsek, amerre akarod....várj, kitalálom, leee....
A kérdés csak az hogy a mélybe vagy az égbe:)
Puttonyba jön a bónusz, csak nehogy az adókorbács rácsapjon és 9 macska sebességével elillanjon:)
:DD
Vagy a nagy erőlködésben elszell---i magát... :DD
Szia.
:))), hehe, Te nem ismered a miki szánját?
Hááát az repül, Teeeee, ::))
Ha az ingatlan árak stabilizálódnak és növekedésnek indulnak.... Erről beszélt, de pont csökkentek még szerdán is, csak az alacsony bázis miatt ugrott az értékesítés ami folyamatban van. Szerkezetileg azért érdekes lenne mennyi ebből az árverési szám, mert lehet még se oly szép a kép. De mivel már Rudolfot fültövön cserdítették megindult a szán, csak nehogy hétfőn elakadjon mert még nincs elég hó:)
akkor nem vagyok ideges.
Ha azt kivánnám Neked Karácsonyra hogy 0-ban szállj ki belőle, a longosok itt simán agyonvernének... :DDDDD
Igen :) szépen megmagyarázták ezt a mai adatot kint :DD
tartod még a shortod?
Mármint amiről beszélgettünk.
nem biztos.. greenspan aki figyeli a madarak énekét azt mondta.. akkor van vége a válságnak ha az ingatlaneladások növekednek..
a munkanélküliek most jók.. mert azt jelenti csak azok az emberek maradtak a cégeknél akik biztosan kellenek..ha fejlődés van az felszippantja őket..