Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#332602 Donoo Előzmény: #332600

csak megcsinálják a miki rallyt... pedig mindenki azt várja és bejön, elképesztő...

nasdaq éves csúcson... …

#332601 Csokigyáros

nasdaq éves csúcson...

s&p közel hozzá....

dow még egy nap...

szép... még jó hogy 100k-val több munkanélküli van...

Nah ha ezek napi maxon z…

#332596 Donoo

Nah ha ezek napi maxon zárnak, rohadt élet, hogy kiutazom amerikába és megkeresem bernit, azt jól pofonverem. Már elég legyen ebből a mutyibólb :D

#332591 blackmarket Előzmény: #332588

delutan mar ep beakartam irni, milyen furcsa hogy usa is dax is megy le , es meg dollar is esik

gondoltam varok estig........meg jo h vartam...

dolgozik a 600 mlrd...:-)))

szerk: mhelyek nincsenek az nem baj, rv. legyen s****-ig az a lenyeg

a mai nap sem különb min…

#332588 pruntyoke

a mai nap sem különb mint a többi..

ezt is megvették..

:s

#332584 hosszhuszár Előzmény: #332581

:))

Látom, húztál még egyet a short csúzlin... várod, hogy beérjen....

A 9 macska, egy kis fejtörést okoz, de gondolom, az olyasmi lehet, mint az autókon a biturbo...:))

No, ha így van, akkor a tempóban egyetértünk, de idén nem le, 11-ben jöhet a a 9 macsek, amerre akarod....várj, kitalálom, leee....

#332581 Bakiba Előzmény: #332578

A kérdés csak az hogy a mélybe vagy az égbe:)

Puttonyba jön a bónusz, csak nehogy az adókorbács rácsapjon és 9 macska sebességével elillanjon:)

#332577 Bakiba Előzmény: #332569

Ha az ingatlan árak stabilizálódnak és növekedésnek indulnak.... Erről beszélt, de pont csökkentek még szerdán is, csak az alacsony bázis miatt ugrott az értékesítés ami folyamatban van. Szerkezetileg azért érdekes lenne mennyi ebből az árverési szám, mert lehet még se oly szép a kép. De mivel már Rudolfot fültövön cserdítették megindult a szán, csak nehogy hétfőn elakadjon mert még nincs elég hó:)

#332572 Amatoregy Előzmény: #332571

akkor nem vagyok ideges.

Ha azt kivánnám Neked Karácsonyra hogy 0-ban szállj ki belőle, a longosok itt simán agyonvernének... :DDDDD

#332569 Ibiza Előzmény: #332505

nem biztos.. greenspan aki figyeli a madarak énekét azt mondta.. akkor van vége a válságnak ha az ingatlaneladások növekednek..

a munkanélküliek most jók.. mert azt jelenti csak azok az emberek maradtak a cégeknél akik biztosan kellenek..ha fejlődés van az felszippantja őket..