Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

USA részvények

Lyonell, azt,hogy milyen…

#332220 JP

Lyonell, azt,hogy milyenek, azt eddig is tudtuk, tudtam...ezért is próbálom egyre inkább adagolni az elvárásaimhoz a + elvárhatóakat. Mégis 10000-es dow óta több a károgás mint a jól van , menni akar, hadd menjen-es gondolatok itten.

Donoo, az SP-t egy DJIA követő TA-index indexnek tartom: 500 vállalat eredményességét leelemezni és lekereskedni..... nincs az a szuper számítógép, de van egy speciális őrült tömeg, aki igen. Az EU-s félelem ott van, de azt most elnyomta valami tömegmámor, én szívok, valakik meg jót röhögnek a markukba, azokon akik megvették az EU-s félelmeket.

Lackok, jó stratégia, szerintem, bár én az újratervezés helyett utántervezést használok...kényszerülök használni, ami időt és nyereségváltozást jelent(het), ilyen esetben mint a mostani. Amíg nem látok teljes törést a spekában, addig kivárás, gps-sel vagy nélküle :-)

Zoltán, ez elég konkrét volt, de még filóznom volna rajta :-)

Re: nincs cím

#332213 banyaiz Előzmény: #332201

Minden tőzsdei pánikba, (gazdasági válságba , ha úgy tetszik már az összeomlás pillanatában bekódolták az ATH-t), egyszerűen azért mert előbb utóbb vége, és a válságot pénzöntéssel kezelik. Ez az előbb utóbb lehet 2 év , vagy 10 is. Ezzel nem sokra mész, de ez jutott eszembe. :)

#332209 lackok Előzmény: #332201

Én GPS-el követem az ilyen agyament fordulást. Ha látok egy ilyet megszólal bennem a hang "...Újratervezés..."

#332206 Donoo Előzmény: #332201

1173 kint nagyon fogták, de nem lett volna értelmesebb leengedni 1130ra és aztán fel. Ezeknek már az oviban is lufi volt a jelük. Mondjuk az eu-s adósságfélelem is eltūnt mint a kámfor... Hirtelen

Re: jk

#332205 Ibiza Előzmény: #332108

nem bonyolult..olcsók lettek a használtak..miért vennének újat.. külföldiek is beszálltak..

#332204 lyonell Előzmény: #332201

aha esne minden,ezek meg megvesznek mindent,még egy évig,nehogy shortoljunk agyukra ment a hülyeség,,.És szimplán agyament barmok.

Az elmúlt négy hét mozgá…

#332201 JP

Az elmúlt négy hét mozgása, az utóbbi két nap mozgásának kivételével, úgyszolván hihető. Emelkedés, visszaesés, vola lefelé konyúlva, rendben. De mindezek után tegnap és ma amit csinál a tőzsde, ez elképsztő. 3-4-6 havonta rá kell döbbennem, hogy nem értem ezt a tőzsdét. Valakinek, valamilyen fantáziadús ötlete, van?

#332197 lyonell Előzmény: #332184

nem tudom de már kurvára zavar hogy nem tudok shortolni,semmiféle kinti piacot minimum két hete időtávon,utálok longolni mindendrága,de ezeknek vsemmi sem.Csak fuson ki minden csomag 2012-re,onnan nem lessz visszaút rohadjanak meg 2013-ig shortolni fogom őket ha megérem,szarháziak.Valaki beleküldhetne egy rakétát a búrájukba a pöcsöknek.

#332169 lyonell Előzmény: #332106

vagy már aszt is a Fed veszi,a nyomtatott pénzből meg lassan mindent kifizet az embereknek úgyis itt a karácsony.,agyam eldobom...

Benne van a nevükben FED= fejed felé FED-él,

Napi min-ről napi max-ra…

#332104 Fornit

Napi min-ről napi max-ra pár perc alatt ahogy illik.

#331906 Tombolatom Előzmény: #331814

Szétnéztem egy kicsit és olyat mint az enyém nem nagyon találtam ingyenesen. Persze van sok érdekes, de mennyire hasznos az kérdéses. Pl a safehaven amit ajánlottál ott ez a srác tényleg ért hozzá és ebben a cikk vége felé már én is erősen figyeltem, hogy ne veszítsem el, de Ő is macisan nézi a világot már elég régóta csak úgy mint nagyon sok a beírók közül...ezzel nem kerestem volna pénzt, ha hallgatok rájuk.

Itt a cikk, ha valakit érdekel: http://www.safehaven.com/article/18056/the-last-blistering-blast

Amit én szoktam nézegetni az a seekingalpha.com. Ott eltudsz olvasni jópár író véleményét és utána eldönteni, hogy ér e valamit vagy sem. Ez a Marc Anthony srác pl szerintem elég jó:

http://seekingalpha.com/article/238023-how-to-hedge-with-butterfly-put-spreads

Et itt egy pillangó opció spread leírása ami nem a kezdőknek egyszerű olvasmány, de megmutatja, hogy pl milyen egyszerűen és olcsón védheted a portfóliódat, ha értesz hozzá. Ajánlom nyilasinak:) A srácnak lehet követni a részvény ajánlásait vagy a cikkeit csak, de nem rossz. Olvasgatok pár másik embert még itt ha van időm, de sok nem túl jó.

Az én véleményem az egész tőzsdéről, hogy én egy pillanat alatt tudok bikából macivá vátozni, tehát nem kötöm a szegény kutyát a stop táblához...de a tudás nem onnan jön, hogy akárkit is olvasok és követek, hanem meghallgatom a nálam okosabb embereket és eldöntöm szerintem kinek van igaza. A cnbc-n naponta 20 bikát és macit sorakoztatnak fel és az egyik oldal veszteséges. Ehhez még hozzá jön, hogy 10 éve csinálom napi 8-10 órában ami egy előny az előtt aki másodállásban tolja...no offense, de grafikonok nézegetésével. Na jó erről sokat tudnék írni, de ma repülök Stockholmba és illene elkezdenem készülődni. Ha valaki más viszont beírkál ide a radarjára került jó részvényeket annak örülnék.

#331814 Kissherceg Előzmény: #331806

engem is érdekelne pár kinti blog, mert felvenném az RSS olvasóba. :) linket köszi, sok sikert;)

Én a safehaven.comot szoktam olvasni, ha jut rá idő, de egyre ritkábban...

#331806 Tombolatom Előzmény: #331803

Mondasz valamit...pár ilyen jól működő angol blogot beírhatnál mert engem is érdekelne akár meg lehetne mást is mert a nap végén a pénz keresetről szól ez. Nem tudom, én régebben kipróbáltam pár szignál szolgáltatót is, de csak pénzről levétel volt szerintem.

Nem bántottál meg mert tudom, hogy az ilyen önreklámozás negatív lehet...de én is feltettem a stocklandyardot...ezért talán elnézhető.

Nyilasiról tegnap írtam be a nyilasi részbe itt és elég normális beszélgetés lett belőle. Nem akarom itt kifejteni, de aki elolvasta a blogját és nem látta az életveszélyes játékot benne és ezek után befektetett nála az...Normálisan egy valós számlán -100%.-os olaj egyenlő egy margin callal amikor extra tőkével játszol. Ezen kívűl beírhatja, hogy mit gondol, de amikor minden példaképe mint Roubini és Prechter világ vége hirdetők akkor Ő csak egy makacs szerencsejátékos a szemembe...most mint alapot vezetőnek minimum hedgelnie kénne a pozíciókat.

Megpróbálom jobban indokolni majd mit miért teszek, de a skalpolásnál ennek semmi értelme...de érthető, hogy kíváncsi valaki...és azért írtam is párszor...az indexen fél évig írtam, indokoltam:)) De megint a nap végén a pénz keresetéről szól ez és én követnék akárkit aki ezt egyszerűsiti nekem és idővel lehet látni is mi miért történik.