Re: nincs cím
Tombolatom Előzmény: #331803Mondasz valamit...pár ilyen jól működő angol blogot beírhatnál mert engem is érdekelne akár meg lehetne mást is mert a nap végén a pénz keresetről szól ez. Nem tudom, én régebben kipróbáltam pár szignál szolgáltatót is, de csak pénzről levétel volt szerintem.
Nem bántottál meg mert tudom, hogy az ilyen önreklámozás negatív lehet...de én is feltettem a stocklandyardot...ezért talán elnézhető.
Nyilasiról tegnap írtam be a nyilasi részbe itt és elég normális beszélgetés lett belőle. Nem akarom itt kifejteni, de aki elolvasta a blogját és nem látta az életveszélyes játékot benne és ezek után befektetett nála az...Normálisan egy valós számlán -100%.-os olaj egyenlő egy margin callal amikor extra tőkével játszol. Ezen kívűl beírhatja, hogy mit gondol, de amikor minden példaképe mint Roubini és Prechter világ vége hirdetők akkor Ő csak egy makacs szerencsejátékos a szemembe...most mint alapot vezetőnek minimum hedgelnie kénne a pozíciókat.
Megpróbálom jobban indokolni majd mit miért teszek, de a skalpolásnál ennek semmi értelme...de érthető, hogy kíváncsi valaki...és azért írtam is párszor...az indexen fél évig írtam, indokoltam:)) De megint a nap végén a pénz keresetéről szól ez és én követnék akárkit aki ezt egyszerűsiti nekem és idővel lehet látni is mi miért történik.