http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=466478&place=
lehet :D de azt furcsállom a dollár nem is gyengült erre az emelkedésre szinte semmit...
összeomlott a rendszer ez volt a hibaüzenet, átállították a robotokat..:))
Ránéztem a sttoq-ra, hát a grafikonon 17 és 19 óra között folytonossági hiány tátong nálam. hmm -0,15%
biztos tudják mit akarnak, vagy nem?........::))
Hattyú halála 128458.rész? Dow 11e környéki küzdelem....
remek gapes nyitás felfele... :)
simán a stocklandyardra elég a link. Okok ,csak futtatták már fel itt páran a blogjukat azért gondoltam :)
Értem és fair válasz abszolút. Nézegetem a blogodat a jövőben, biztos valaki ír majd valami jó részvényről elemzést és hozzászólok, ha tudok. Itt vezetni kicsit sok lenne mert így is nehéz egy helyre is beírkálni és kereskedni. Amúgy erre az USA részlegre vagy csak a stocklandyardra gondoltad a linket?
Ha gondolod itt is nyugodtan végezheted a blogolást, cserébe aktív vita partnereket kaphatsz :) Itt van interakció, azt mondhatjuk... :) Én annyit szoktam kérni, hogy ha valaki reklámozza magát, az oldalán egy linket helyezzen el és sok sikert kívánok. Ez most is igaz:)
Szia.
Szívesen látunk!
Itt is blogolhatsz, és meg is köszönnénk!!!!
Új tag vagyok itt így nem tudom, hogy egy nem fizetős blogra való figyelem felhívás reklámnak számít e vagy csak a fizetősöké, de ha valakit esetleg érdekel én is elkezdtem a saját tőzsdés blogomat a tombolatom.blogspot.com-on ahol élőben teszem be a kereskedéseimet ami talán egyedi itthon. 10 éves tapasztalatom van 4 éve vagyok stabilan profitáló és 13 évet éltem az usa-ban ezért csak ott kereskedek. Akit érdekel szivesen látom.