Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#330921 Donoo Előzmény: #330919

lehet :D de azt furcsállom a dollár nem is gyengült erre az emelkedésre szinte semmit...

Ránéztem a sttoq-ra, hát…

#330914 Fornit

Ránéztem a sttoq-ra, hát a grafikonon 17 és 19 óra között folytonossági hiány tátong nálam. hmm -0,15%

amcsik ma is becsukott s…

#330904 Donoo

amcsik ma is becsukott szemmel nézik a dolgokat...

#330478 Kissherceg Előzmény: #330476

simán a stocklandyardra elég a link. Okok ,csak futtatták már fel itt páran a blogjukat azért gondoltam :)

#330476 Tombolatom Előzmény: #330212

Értem és fair válasz abszolút. Nézegetem a blogodat a jövőben, biztos valaki ír majd valami jó részvényről elemzést és hozzászólok, ha tudok. Itt vezetni kicsit sok lenne mert így is nehéz egy helyre is beírkálni és kereskedni. Amúgy erre az USA részlegre vagy csak a stocklandyardra gondoltad a linket?

#330212 Kissherceg Előzmény: #330170

Ha gondolod itt is nyugodtan végezheted a blogolást, cserébe aktív vita partnereket kaphatsz :) Itt van interakció, azt mondhatjuk... :) Én annyit szoktam kérni, hogy ha valaki reklámozza magát, az oldalán egy linket helyezzen el és sok sikert kívánok. Ez most is igaz:)

Új tag vagyok itt így ne…

#330170 Tombolatom

Új tag vagyok itt így nem tudom, hogy egy nem fizetős blogra való figyelem felhívás reklámnak számít e vagy csak a fizetősöké, de ha valakit esetleg érdekel én is elkezdtem a saját tőzsdés blogomat a tombolatom.blogspot.com-on ahol élőben teszem be a kereskedéseimet ami talán egyedi itthon. 10 éves tapasztalatom van 4 éve vagyok stabilan profitáló és 13 évet éltem az usa-ban ezért csak ott kereskedek. Akit érdekel szivesen látom.