Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: ES.F feed

#328869 akpo7 Előzmény: #328330

Nem validalta a fulesizet, szoval ez storno. Viszont felfele vajon mi lesz a hatar???

Ekkora lelkesedéssel kés…

#328771 Csezso

Ekkora lelkesedéssel készülődni a hálaadásra!

Re: nincs cím

#328452 pruntyoke Előzmény: #328448

csak van annyi eszük, hogy ők sem ússzák meg száraz bőrrel..persze ki tudja mivel vannak agy mosva..lehet, hogy vízen járónak gondolják magukat ;DD

#328448 banyaiz Előzmény: #328446

Azok is szép gyerekek csak nehogy egyszer így hobbiból atombombákat kezdjenek el hajigálni.

#328443 banyaiz Előzmény: #328436

Csúcsra várnám/vártam év végére, de leporolták az EU válság problémát . PIGS-ből, görög, ír már bemondta az unalmast, portugál , spanyolt bármikor elő lehet venni, ha éppen indok kell az esésre.

#328436 Waszeitung Előzmény: #328429

Nehogy Miku ralira spektelj Te is....

Nem zárnám ki egyik irányt sem,de új csúcson vagy aközelin meglepődnék...mint annyiszor ebben az évben.

#328429 banyaiz Előzmény: #328426

:) erre nem gondoltam. Óvatos kell legyek, mert nagyon a fejemben van ez év végén felhúzzák, aztán nehogy pofára esés legyen a vége.

#328424 banyaiz Előzmény: #328412

:) holnap van az utolsó értelmes kereskedési napjuk a héten. Ha nem veszik meg fejembe húzom a monitoromat. :) Na jó nem, de nem akarom elhinni, hogy összeesnek komolyan.

#328412 pruntyoke Előzmény: #328405

szóval akkor mind a kettőnkből a pozi beszél..

a vaksi is asztat mondta, hogy majd meglátjuk..hát valóban majd meglátjuk hogyan alakulnak a piacok az elkövetkező napokban.. :))

#328405 banyaiz Előzmény: #328404

:) meglátjuk mit főznek nekünk.

Jól megtrükköztek hétfőn örömködés volt induláskor azt gondoltam lekerül ez az ír probléma napirendről, de csak testcsel volt. bennragadtam longokban.

#328404 pruntyoke Előzmény: #328397

én most örülnék egy kisebb bezúgásnak (hálaadás ide vagy oda) ..hiszen egy egészséges korrekció már nagyon is aktuális..utána meg szárnyaljanak a piacok kedvük szerint év végéig meg utána is.:DD a csillagos égig..bár a globális össz problémát elnézve a csillagos ég tán elmarad egy darabig.. ;D