Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

MNYP, avagy visszalépjek, minek?

Re: ez még kevés

#328970 Kissherceg Előzmény: #328969

m1-en megy a műsor most róla. Matolcsy most nyilatkozta, hogy a nyugdíj kifizetésekre megy el azonnal a lé, alig, hogy érkezik be...

NÉZZÉTEK!

#328969 Csokigyáros Előzmény: #328955

mivel én nem számítottam rá, ezért nem is érdekel a tartalom.

nálam a kommunikáció verte ki a biztosítékot... lehet kérni, lehet utasítani, na de zsarolni...

ez nálam nem százegyes... és szerintem sokaknál nem az... sokan fogják választani a fekete gazdaságot.. pont azt ami ellen harcolnak.. :(

még tartok tőle hogy valami jön... büntető adó, vagyonosodási vizsgálat, vagy még valami... ez nekem még kevés!

#328955 Csokigyáros Előzmény: #328950

legyen itt az én véleményem is...

bár még nem olvastam el a konkrét híreket, de amit út közben a rádióban hallottam az alapján:

- most az átlag férfi nem éri el a nyugdíjkorhatárt

- a népesség korosodik, a korhatárt valszeg emelni fogják

- nem számítottam eddig sem állami nyugdíjra, de azért az, hogy ezzel meg is zsarolnak ez nagyon rosszul esik

- ami meg van az valami, a többi csak ígéret

- kiváncsi leszek az mnyp-k válaszreakciójára (várok építő javaslatokat tőlük: életjáradék, stb.)

szóval én a maradók táborát erősítem...

ez még kevés

#328950 Csokigyáros

ez még kevés... én többet vártam...

azért nyitom ezt a topikot, mert az elkövetkező 2 hónap szerintem minden dolgozónak erről fog szólni... és így könnyebben visszakereshető mint a Magyarország totyikban..

szóval várom az építő jellegű véleményeket... hátha tudunk egymásnak segíteni...

← Újabb hozzászólások 3741 - 3748 / 3748