m1-en megy a műsor most róla. Matolcsy most nyilatkozta, hogy a nyugdíj kifizetésekre megy el azonnal a lé, alig, hogy érkezik be...
NÉZZÉTEK!
m1-en megy a műsor most róla. Matolcsy most nyilatkozta, hogy a nyugdíj kifizetésekre megy el azonnal a lé, alig, hogy érkezik be...
NÉZZÉTEK!
mivel én nem számítottam rá, ezért nem is érdekel a tartalom.
nálam a kommunikáció verte ki a biztosítékot... lehet kérni, lehet utasítani, na de zsarolni...
ez nálam nem százegyes... és szerintem sokaknál nem az... sokan fogják választani a fekete gazdaságot.. pont azt ami ellen harcolnak.. :(
még tartok tőle hogy valami jön... büntető adó, vagyonosodási vizsgálat, vagy még valami... ez nekem még kevés!
hát ha lehetne én is azt tenném....
bár a jelenlegi helyzetben...
én is, bár van négy gyermekem... inkább szürkülök egy kicsit... :)
egy klasszikus idézve "el lehet menni" és erősen gondolkodom
legyen itt az én véleményem is...
bár még nem olvastam el a konkrét híreket, de amit út közben a rádióban hallottam az alapján:
- most az átlag férfi nem éri el a nyugdíjkorhatárt
- a népesség korosodik, a korhatárt valszeg emelni fogják
- nem számítottam eddig sem állami nyugdíjra, de azért az, hogy ezzel meg is zsarolnak ez nagyon rosszul esik
- ami meg van az valami, a többi csak ígéret
- kiváncsi leszek az mnyp-k válaszreakciójára (várok építő javaslatokat tőlük: életjáradék, stb.)
szóval én a maradók táborát erősítem...
ez még kevés... én többet vártam...
azért nyitom ezt a topikot, mert az elkövetkező 2 hónap szerintem minden dolgozónak erről fog szólni... és így könnyebben visszakereshető mint a Magyarország totyikban..
szóval várom az építő jellegű véleményeket... hátha tudunk egymásnak segíteni...