Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

ECONETka

Re: nincs cím

#328770 kosami Előzmény: #328760

Ezzel a gondolattal már én is eljátszottam , de még nem mertem közkincsé tenni Re: köd :)))

#328760 zeeh_ Előzmény: #328753

Majd ha sokan beállnak alá, gyorsan kiáll és öntenek egy szépet.

Ha elindítanák, azért lenne ott eladó, most már a 100 feletti régió is kitömöttek sorával dicsekedhet. Ha ennyire nyomtatják a papírokat a tőkeemelések jegyében, előbb-utóbb nem tartanék kizártnak egy részvény összevonást névérték emeléssel, különben tényleg Phylaxia lesz belőle.

#328742 Harlem Előzmény: #328681

Eco ha menni akarna nem bánná mennyi a DAX vagy most is ez húzza felfelé a világot?

#328738 zeeh_ Előzmény: #328723

Érdekes, az előbb még 80k körüli pakkok voltak bent, most már csak a 105-ös nagyobb.

#328723 kosami Előzmény: #328718

Lehet hogy ezért hizlalják mesterségesen , és a kellő időben kiugorjanak:)

#328718 zeeh_ Előzmény: #328685

Egyre jobban hízik az eladói oldal. Ha jönne egy 200-300k-s vétel, egyből megindulna.

#328681 zeeh_ Előzmény: #328676

Idővel kiderül, de ha tovább megy ez a "papíron veszteségesek vagyunk, bármit is csinálunk" project, akkor ebből nem lesz magasabb árfolyam.

Most a nemzetközi helyzet nem kedvez egy alapos felhúzásnak. Ha már nem tették meg az elmúlt 1 évben, amire a Sláger freki elnyerése után elért árfolyam egy jó ugródeszka lett volna és a hangulat is megvolt hozzá, akkor most tuti nem lépik meg. Most 58,5 millió papír van kint, ehhez hozzájön még 10-18 milla új, ennyi hígítás után eredmények nélkül nehéz lesz megindítani felfelé. Sőt, egyre nehezebb, persze minden csak pénz kérdése.

#328676 Harlem Előzmény: #328666

Aki milliárdok felett diszponál vagy gigazsével beszáll egy smallcap-be nem hinném abban éli ki perverzióját, h papírjait rászórja a kicsikre bukóban.

Sztem ráér kivenni a zsetonból 2013 körültől 1000-es Eco-nál.

#328675 Davenport Előzmény: #328666

Gondolom, akkor az lenne a logikus, ha megindulna felfelé, hogy azt a sok papírt minél jobb áron tudják értékesíteni. Viszont szerintem ebben nem bíznak a nemzetközi helyzet miatt is és ezért más módon próbálkoznak okoskodni.

#328666 zeeh_ Előzmény: #328665

Az a baj, hogy ezek valamiért azt látják jónak, ha minél lejjebb van az árfolyam, csak nem tudom, hogy miért. Tippem van rá, nem is egy.

Pedig jobban járnának, ha a névérték akár többszörösén tudnák kiszórni ezt a rengeteg papírt a büfikre, mert ha bejön még az új 120 Ft-on jegyzett papír mennyiség, azt nem tudom, kikre fogják majd rászórni.

#328665 Davenport Előzmény: #328650

Ha csak egy hónap múlva lenne 120 nekem az is bőven megfelelne. Ha ezt tudnám biztosan, akkor vennék. Amúgy elég szkeptikus vagyok a kis papírokkal szemben.