Pisi + kaki és jön vissza. :)
Ezzel a gondolattal már én is eljátszottam , de még nem mertem közkincsé tenni Re: köd :)))
Majd ha sokan beállnak alá, gyorsan kiáll és öntenek egy szépet.
Ha elindítanák, azért lenne ott eladó, most már a 100 feletti régió is kitömöttek sorával dicsekedhet. Ha ennyire nyomtatják a papírokat a tőkeemelések jegyében, előbb-utóbb nem tartanék kizártnak egy részvény összevonást névérték emeléssel, különben tényleg Phylaxia lesz belőle.
Ez mind csak póker, ha elindítanák alig lesz eladó 120-ig.
Eco ha menni akarna nem bánná mennyi a DAX vagy most is ez húzza felfelé a világot?
Érdekes, az előbb még 80k körüli pakkok voltak bent, most már csak a 105-ös nagyobb.
Lehet hogy ezért hizlalják mesterségesen , és a kellő időben kiugorjanak:)
Egyre jobban hízik az eladói oldal. Ha jönne egy 200-300k-s vétel, egyből megindulna.
Kezd a 100 eladói oldal sokasodni, vagy puffer.... Ennek mi a célja, nem értem...
Jól tükrözi néhányunk reakcióját az alábbi indikátor.
Idővel kiderül, de ha tovább megy ez a "papíron veszteségesek vagyunk, bármit is csinálunk" project, akkor ebből nem lesz magasabb árfolyam.
Most a nemzetközi helyzet nem kedvez egy alapos felhúzásnak. Ha már nem tették meg az elmúlt 1 évben, amire a Sláger freki elnyerése után elért árfolyam egy jó ugródeszka lett volna és a hangulat is megvolt hozzá, akkor most tuti nem lépik meg. Most 58,5 millió papír van kint, ehhez hozzájön még 10-18 milla új, ennyi hígítás után eredmények nélkül nehéz lesz megindítani felfelé. Sőt, egyre nehezebb, persze minden csak pénz kérdése.
Aki milliárdok felett diszponál vagy gigazsével beszáll egy smallcap-be nem hinném abban éli ki perverzióját, h papírjait rászórja a kicsikre bukóban.
Sztem ráér kivenni a zsetonból 2013 körültől 1000-es Eco-nál.
Gondolom, akkor az lenne a logikus, ha megindulna felfelé, hogy azt a sok papírt minél jobb áron tudják értékesíteni. Viszont szerintem ebben nem bíznak a nemzetközi helyzet miatt is és ezért más módon próbálkoznak okoskodni.
Az a baj, hogy ezek valamiért azt látják jónak, ha minél lejjebb van az árfolyam, csak nem tudom, hogy miért. Tippem van rá, nem is egy.
Pedig jobban járnának, ha a névérték akár többszörösén tudnák kiszórni ezt a rengeteg papírt a büfikre, mert ha bejön még az új 120 Ft-on jegyzett papír mennyiség, azt nem tudom, kikre fogják majd rászórni.
Ha csak egy hónap múlva lenne 120 nekem az is bőven megfelelne. Ha ezt tudnám biztosan, akkor vennék. Amúgy elég szkeptikus vagyok a kis papírokkal szemben.