80 nm2.
szines fuga, nem szeretném ha foltos lenne. Nézegetem a goztisztitot is. Arról tud valaki valamit?
Igazából nem annyira koszos...
80 nm2.
szines fuga, nem szeretném ha foltos lenne. Nézegetem a goztisztitot is. Arról tud valaki valamit?
Igazából nem annyira koszos...
Vízkőoldót a fugára.
Koncentrátumot vegyél, majd a flakonnyílását vidd végig a fuga vonalán.
Kb fél órát hagyd rajta. (az idő attól is függ, hogy mennyire koszos)
Utána elég letörölni a fugáról és simán felmosni.
Színes fugánál nem tudom működik e, de fehérnél tuti módszer.
Gyönyörű fehér lesz tőle.
Sok sikert :))
Első tipp ne körömkefével csináld hanem vegyszerrel. Amíg az mar te tudsz kereskedni...:)
Szabin leszek jövőhéten pár napig.
"A főnököm" kiosztotta a feladatokat... . :DDDD
Fugákat kell tisztítani a nappaliban meg a közlekedőkben.
Tippet mondjatok, mert kereskedni is szeretnék és ez körömkefével a kezemben nem megy..
:DDDD
bocsi hogy most válaszolok, a netem meghalt. fincsi telekomos vonal...már döglődnek, nincsen pénz fejlesztésre:-(
én szemben ültem vele és jót beszélgettünk:-)
Józsival helyet kellett volna cserélnetek, pedig ő ki is ment cigizni, lett volna lehetőség:-)
Nem ült mellém, ez nem elég ok? :DD
Ricsi a másik oldalról tartotta szemmel, Józsi meg mellettem...
:DDD
persze, ezt nem hiszem el...múltkor nem úgy nézett ki..:-)
Hogy lehet nevet változtatni?
Mondjuk a Certi_killer vagy valami hasonló.
Vettem bund certit, 127-es kiütéssel...
kezdőnek:
ha az elmúlt 8évben nem panaszkodtál de most igen..akkor neked kell felfejtened a titkod..de tényleg
konkrétan el sem olvastam....a cikket...
tisztálkodási időt, nyugodtan vond le a 4 óra pihiből......
persze csak feltételezem, hogy tisztálkodnak.........
Pont erre akartam én is utalni, ha kuncsaftonként 1 óra, és napi 20-at kell lerendezni, akkor az 20 óra munka, 0 perc pihenés köztük, és utána 4 óra pihi. Számomra teljesen hihető story. De látod, már nem vitázom senkivel, aki elhiszi, annak .....
És ugye arra is akartam utalni, amelyik bordélynak ilyen a forgalma, oda maguktól, teljesen lelkesen mennek a lányok. De ez sem ütött senkinek szöget a fejébe. Hiszen leírta egy teljesen szavahihető sajtótermék :)))))
ez majd megint teret ad az úgymond "tablettás" boroknak amik még szőlőt sem láttak.. :((
nem értik a matekot. 20*13 az napi 260ember minimum, de valszeg 500... :) el kell adnia híreket, nolt meg már a kutya se olvassa :)
Ez időnként a naivitás ára.
Bocs.
Nem minden lány áll önként az utcára. Akiket meg áthajítottak, azokat meg, kifejezetten sajnálom.
:(
A lökhárítót próbáltad melegíteni?