Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#327609 zeeh_ Előzmény: #327603

Egyelőre én is óvatosan veszem, első beszerzésem nyitóban volt.

96 elfogyott

Ezek egyelőre kisbüfi vételek.

99-100 nagy falatnak néz ki elsőre

#327603 hAliG Előzmény: #327596

Nem sok ellenállás van a könyvben felfelé.. szvsz tesztelni fogják, hogyha kikapnak egy-két szintet, akkor visszatöltődik-e... ha nem, akkor akár rally is lehet :)

#327596 zeeh_ Előzmény: #327585

94-es nyitó.

Érdekes, azt hittem, nagyobb pörgés lesz. Ezek szerint majd csak a döntés után várható élénkülés, ha kikerül a BÉT-re, hogy 100 vagy 120 Ft-on lesz-e az emelés, illetve pénteken, ha hivatalosan is meglesz a lé.

#327585 zeeh_ Előzmény: #327584

Valami olyasmire számítok, mint 2007. elején. Felhúzzák, de nem jön a várt visszaöntés, hanem kiépít egy szép bázist azon a szinten. Akkor 100 környékéről ~160-ig ment és nem jött a visszaöntés.

http://www.imagebam.com/image/721591107673673

Egyelőre 95-ös nyitónak néz ki. Eladóin elkezdték kitakarni a könyvet 100 db-os tételekkel. Na, az ilyeneket kellene jól szájba vágni.

#327584 zeeh_ Előzmény: #327562

Valahogy olyan érzésem van, hogy kezdődik a 2006 őszi árfolyam felépítés 2. felvonása, amikor jó hírekkel 1 év alatt felment végül 231-ig. Geo 111-es pakkja mellé bejön Nobilis (?) 100/120-as pakkja. Kötve hiszem, hogy nem tisztes haszonnal szeretnének majd egyszer kiszállni a buliból, mert ennek a 100/120-as emelésnek biztosan meg lesz kérve az ára alaposan a színfalak mögött, ami részben egy magasabb kiszálló árfolyam lehet. De valahogy még nem kerek számomra a történet, lennie kell itt még valaminek.

#327562 exmnbs1 Előzmény: #327554

nem hinném, hogy annyira gagyik, hogy belengették a 120-at és 100-on emelnek

annál is inkább, hogy holnap még a közelébe sem tud menni 120-nak

#327554 zeeh_ Előzmény: #327526

Már leirtam itt,hogy semmi közöm jobboshoz. A kitiltásom óta egy betűt nem irtam új reg. híján odaát,de őszintén szólva tojok rá,hogy ki és mit hisz.

Reggeli eco nyitóra kiváncsi leszek és persze arra,hogy 100 vagy 120 Ft-on emelnek-e,de ez kb. du. 2-3 órára kiderülhet.

#327553 zeeh_ Előzmény: #327526

Már leirtam itt,hogy semmi közöm jobboshoz. A kitiltásom óta egy betűt nem irtam új reg. híján odaát,de őszintén szólva tojok rá,hogy ki és mit hisz.

Reggeli eco nyitóra kiváncsi leszek és persze arra,hogy 100 vagy 120 Ft-on emelnek-e,de ez kb. du. 2-3 órára kiderülhet.

Tomyn annyira nem lepődt…

#327514 zeeh_

Tomyn annyira nem lepődtem meg, mert már előtte is "csipkedett", de exen igen, tőle azért nem vártam volna. Na, mindegy. Tudom, hogy meg lehetne oldani más úton a visszatérést, de annyira azért nem érdekel. Pár normális arc volt csak odaát, azok egy része itt is jelen van.

Közben agyalok ezen a pénteki gyj + tőkeemelés híren. Amit lehet tudni, az alapján 100 vagy 120 Ft-on emelnek. Ha 100 lesz és sokan spekára bevásárolnak a 120 reményében, akkor szívatás lesz. Ha viszont 120 lesz valóban (ennek adok nagyobb esélyt, fő az optimizmus és a menekülési vágy a papírból így 3 év után, mert lassan irány számára az ovi :)) ), akkor nem tudom elképzelni, hogy utána nagyon 100 alá kerüljön az árfolyam. Hibaznak igaza lesz szvsz, ennek a 95-ös szintnek meghatározó szerepe lehet majd a jövőben.

Ha tényleg beszáll Nobilis (vagy akárki) egy laza 1,5-2 milliárddal 120 Ft-on, elég nehéz elképzelni, hogy a színfalak mögött ne határozott volna meg egy kiszállóárat, ami vélhetően jóval magasabb lesz majd valamikor ennél. Hogy mikor lesz majd kiszálló szinten az árfolyam, nem tudom, talán a Sziget akvi lezárásakor. De úgy érzem, most kezdődhet talán a 231-es lufi kistesójának felfújása. :) Arról nem is szólva, hogy bárki s jegyzi le az új, kb. 15 millió részvényt, ezzel 50% feletti lesz a bennfentesek aránya a cégben. Erste is vehet egy nagy adagot, ha 5% felett akar maradni.

Egy dolog zavar, hogy rengeteg ember ki van tömve 132 felett, azon a régión elég nehéz lesz átmenni, de inkább menjen szépen felépítve az árfolyam felfelé (akárcsak 2006 végétől 2007 őszig), mint KEG mintára felhúzva, majd onnan visszazuhanva.

#327509 learn Előzmény: #327462

Itt sokkal normálisabb az átlag hozzáállása, szerintem ne bánd egy percig sem, hogy nem tudsz oda regisztrálni.

Amúgy vannak anonim webfelületek, ha mindeképp regisztálni szeretnél...

Néha van pár értelmes hozzászólás a PF-en (aztán azok a tagok sorra el is tűnnek egy idő után:), vagy van olyan részvényeknek is témája, amiknek itt nincs, de egyébként...

#327462 zeeh_ Előzmény: #327461

Úgy néz ki, más sértőt nem írtam senkire, csak rájuk. Pont véletlenül azután jött a tiltás, hogy elküldtem őket melegebb éghajlatra a 2 cikk miatt az egyik topicban. Biztos volt olyan spicli még, aki jelezte a hozzászólásom a moderátornak és az is belejátszott, fene tudja.

#327461 Zotya32 Előzmény: #327452

lol... már bocs... emiatt kitiltott a pf? akkor ezek szerint volt alapja... :)

szemét egy írások voltak, főleg a kispapír-pánik napján.. tele voltak tévedéssel a rövid elemzéseik... főleg az eco-nál....

#327452 zeeh_ Előzmény: #327433

Most látom, hogy már megint velem foglalkozik a PF topic. Ha írok, az a baj, ha nem írok jó ideig, az a baj. Most pedig már másról hiszik azt, hogy én vagyok, csak azért, mert van hasonlóság a véleményünk között, ezeknek semmi nem jó. :)))

Először is, okt. 31. körül kitiltottak, miután elküldtem a PF újságíróját melegebb éghajlatra a pánik generálós október 22-i és az október 29-i 7 milliárdos Synergon hír tálalása miatt. A jutalom meglett, november 1-én már nem tudtam belépni. A héten próbáltam újra regisztrálni, de bármilyen e-mail címmel és névvel tettem ezt, a Moderátor tiltólistára tett üzenet fogadott belépéskor, valószínűleg IP alapján tiltottak ki, így a visszatérést egyelőre feladtam. Az elmúlt 3 hétben is megvoltam nélküle, szerintem ezután is menni fog.

Megtisztelő, hogy ezen topic olvasói közül is páran részt vesznek az összeesküvés elméletek gyártásában, de ha nektek van időtök ilyesmire (Tomy75, exmnbs1), csináljátok nyugodtan, nem izgat. További jó filozofálást!

#327421 Harlem Előzmény: #327411

"az EMG 2010. augusztus 6-án - a cég 700 millió forintos feltőkésítését követően - az FM1 Zrt-ben meglévő 100 százalékos részesedéséből 75 százalékot 530.000.000,-Ft-os vételáron a Székely Gábor magánbefektető 95 százalékos részvételével erre a célra létrehozott FM1 FRIENDS Kft. részére értékesített. A vételár 2010. augusztus 19-ig teljesítésre került és ezzel az érintett részvénycsomag tulajdonjoga is a vevőre szállt."

Szóval +530-700-ért van 25%, ami benne van illetve

- az árbevétel több mint 1,25 milliárd forinttal a duplájára nőtt

- az üzemi eredmény illetve az EBITDA is mintegy 33 százalékkal javult a bázisidőszakihoz képest

- Az egyszeri tényezők hatásait kiszűrve az 1-9. hónapok üzleti tevékenysége az adózott eredménytartalom jelentős, 19 százalékos mértékű, majd 100 millió forintos javulását mutatja