Hozzászólás
zeeh_Tomyn annyira nem lepődtem meg, mert már előtte is "csipkedett", de exen igen, tőle azért nem vártam volna. Na, mindegy. Tudom, hogy meg lehetne oldani más úton a visszatérést, de annyira azért nem érdekel. Pár normális arc volt csak odaát, azok egy része itt is jelen van.
Közben agyalok ezen a pénteki gyj + tőkeemelés híren. Amit lehet tudni, az alapján 100 vagy 120 Ft-on emelnek. Ha 100 lesz és sokan spekára bevásárolnak a 120 reményében, akkor szívatás lesz. Ha viszont 120 lesz valóban (ennek adok nagyobb esélyt, fő az optimizmus és a menekülési vágy a papírból így 3 év után, mert lassan irány számára az ovi :)) ), akkor nem tudom elképzelni, hogy utána nagyon 100 alá kerüljön az árfolyam. Hibaznak igaza lesz szvsz, ennek a 95-ös szintnek meghatározó szerepe lehet majd a jövőben.
Ha tényleg beszáll Nobilis (vagy akárki) egy laza 1,5-2 milliárddal 120 Ft-on, elég nehéz elképzelni, hogy a színfalak mögött ne határozott volna meg egy kiszállóárat, ami vélhetően jóval magasabb lesz majd valamikor ennél. Hogy mikor lesz majd kiszálló szinten az árfolyam, nem tudom, talán a Sziget akvi lezárásakor. De úgy érzem, most kezdődhet talán a 231-es lufi kistesójának felfújása. :) Arról nem is szólva, hogy bárki s jegyzi le az új, kb. 15 millió részvényt, ezzel 50% feletti lesz a bennfentesek aránya a cégben. Erste is vehet egy nagy adagot, ha 5% felett akar maradni.
Egy dolog zavar, hogy rengeteg ember ki van tömve 132 felett, azon a régión elég nehéz lesz átmenni, de inkább menjen szépen felépítve az árfolyam felfelé (akárcsak 2006 végétől 2007 őszig), mint KEG mintára felhúzva, majd onnan visszazuhanva.