Regisztráció Elfelejtett jelszó

bemutatkozás, köszönés

Re: nincs cím

#326898 levimex Előzmény: #326897

köszi, rájöttem

soha nem fórumoztam ez az első ami annyira komoly, hogy megér annyit, hogy regisztráljak

#326896 GáborGábor Előzmény: #326894

Sajnos, (persze, kinek hogy ;) ... ) a következő találkozón nem leszek ott de remélem, még összefutunk.

Addig is, várom írásaid, meglátásaid (főleg a Rábát illetően ...)!

#326889 GáborGábor Előzmény: #326851

"Ne vegyétek hízelgének, de a többihez képest ez egy nornális fórum."

Mindig is utáltam a normális embereket ...

Azok unalmasak.

;)

Itt, viszont jó a társaság!

:)

#326886 kerikoma Előzmény: #326878

4) Re: bemutatkozás Értékelés: 0

előzmény (#3: BudFox) | válasz erre | 2008. december 19. - 19:52

kerikoma vagyok és nem akarom leírni, hogy régóta figyelek mindenkit. Új vagyok, de csak a tőzsdén. Szakmailag pénzügyekkel foglalkozom, de erről bővebbet nem akarok mondani. Falun élek és nem bánom. Hobbim a motorozás amit nagyon szeretek. Nem szégyellem, hogy új vagyok. Sok barátom van és az egyik segít a tőzsde rejtelmeit megismerni, persze önzetlenül. Ő már régóta nyomja. Próbálok tanulni és figyelni.Kiszűrni a jót és a rosszat. Nehéz! Jó ember ismerő vagyok. Több papírom is volt, eddig jól szálltam ki mindenből (persze a haver segítségével), de azért nem szállok el. Tudom, hogy ez veszélyes játék, de ha a moci benzinre való megvan akkor már megérte. Mindenkinek kívánok sok pozitív eredményt ebbe a kemény játékba.

kerikoma

No anno ezt írtam a pf-en:) Kicsit kiegészítem: 42,2 éves vagyok, van szép feleségem és két gyermekem, a fiú 12 éves a lány majdnem 9.

Azt, hogy eddig jól szálltam ki mindenből, azt visszavonom:))

#326878 levimex Előzmény: #326872

Amennyiben valaki igényli, megvan a Birger tavalyi előadása mp3-ban cca 100 MB, mond érdekes dolgokat , csak baromi nehéz betartani

Azért annyira nem, csupa…

#326865 levimex

Azért annyira nem, csupa neten fellehető anyag, de azért elég intenzíven keresem

#326862 Csokigyáros Előzmény: #326861

gondoltam hogy csuszának sok haverja lehet, mert egyedül nem mozgathat ennyi oti-longot :)

na léptem. sziasztok!!!!

Sziasztok,kb 1 éve olva…

#326861 Ropi33

Sziasztok,kb 1 éve olvasom az oldalt,és a összes többihez képest szerintem ez a legjobb!Csusza haverom(remélem nem hátrány)) bíztatására regisztráltam.

Mérsékelt sikerrel de töretlen lelkesedéssel,főleg OTPban utazom,persze kiváncsian várom a a holnap reggeli gyj-t

Egyenlőre szivesebben olvasom mások véleményét,mint irogatok.

Minden megszállott javíthatatlan "Otizónak"Sok sikert holnap reggelre(is)

Üdv Ropi33

Köszi Van több 100 mega…

#326859 levimex

Köszi

Van több 100 mega tözsdei anyagom, amennyiben valaki igényéli nagyon szívesen megosztom. A Trading in the zone csak pár kb, azt mehet e-mailben is

#326856 Csokigyáros Előzmény: #326851

Itt nem divat fikázni senkit... el kell fogadni, mindenki más... vannak íratlan szabályok...

a fórum öntisztuló... (legfeljebb Herceg likvidál néha egy-két őrültet:)... ha valaki nem idevaló, megérzi, és elmegy...

ezer féle ember akiket a tőzsde összeköt... párunkat már nem csak az... lásd talik, HD tali, stb...