Hozzászólás
levimexSziasztok
42 éves, 2008 dec 17 óta foglalkozom tőzsdével,az első számlám 2 nap alatt meghétszereztem. 7 számjegyű volt a beszálló ft-ban. Nem kérek fikázást. Azt gondoltam, ha 2 nap alatt megkerestem egy lakás árát, akkor ez marha jó lesz. Rohantam ki Ausztriába számlát nyitni az adózás miatt. 5 nap múlva elbuktam a teljes tőkém. Azóta ezt megcsináltam 6-szor, mármint a 7-23-szorozást pár nap alatt. Mindig visszabuktam. (Tözsdecápák2 , Mi az abszolút hűlyeség? amikor az ember mindig ugyanazt csinálja és és más eredményt vár). Pár hónapja megtaláltam neten a " Trading in the zone"- t. Cca 15-ször olvastam el, azóta többé-kevésbé nyereséges vagyok. Na azért nincsenek naonta számla 15-szörözések( amit sajnálok), De azóta nem nagyon volt minuszos napon, Számításom szerint ezzel a tempóval 2 év mire visszahozom az eddidi befektetést, az eddigiekben jobban tetszett mert ott elég lett volna max 1 hónap. Mellesleg építőiparral foglalkozom 2 cégnek vagyok a tulaja és az üv-je. Eddig még egyik sem csődölt be, bár az idén nsgyon rezgett a léc. Kb 1,5 éve találtam rátok azóta olvaska napi szinten. Ne vegyétek hízelgének, de a többihez képest ez egy nornális fórum.