tényleg adok egy ftpt, ha megoldható :)
tényleg adok egy ftpt, ha megoldható :)
köszi, rájöttem
soha nem fórumoztam ez az első ami annyira komoly, hogy megér annyit, hogy regisztráljak
Klikk név - a többi önmetsző ...
:)
(bocs a beledumáért ...)
Sajnos, (persze, kinek hogy ;) ... ) a következő találkozón nem leszek ott de remélem, még összefutunk.
Addig is, várom írásaid, meglátásaid (főleg a Rábát illetően ...)!
Szia
Nagyon szívesen, de még nem ismerem a fórumot, hogy lehet privit küldeni
Levimex, engem nagyon érdekelne a pakkod! Adsz egy emailt, amin elérhetlek?
"Ne vegyétek hízelgének, de a többihez képest ez egy nornális fórum."
Mindig is utáltam a normális embereket ...
Azok unalmasak.
;)
Itt, viszont jó a társaság!
:)
Nononono ...
:)))
4) Re: bemutatkozás Értékelés: 0
előzmény (#3: BudFox) | válasz erre | 2008. december 19. - 19:52
kerikoma vagyok és nem akarom leírni, hogy régóta figyelek mindenkit. Új vagyok, de csak a tőzsdén. Szakmailag pénzügyekkel foglalkozom, de erről bővebbet nem akarok mondani. Falun élek és nem bánom. Hobbim a motorozás amit nagyon szeretek. Nem szégyellem, hogy új vagyok. Sok barátom van és az egyik segít a tőzsde rejtelmeit megismerni, persze önzetlenül. Ő már régóta nyomja. Próbálok tanulni és figyelni.Kiszűrni a jót és a rosszat. Nehéz! Jó ember ismerő vagyok. Több papírom is volt, eddig jól szálltam ki mindenből (persze a haver segítségével), de azért nem szállok el. Tudom, hogy ez veszélyes játék, de ha a moci benzinre való megvan akkor már megérte. Mindenkinek kívánok sok pozitív eredményt ebbe a kemény játékba.
kerikoma
No anno ezt írtam a pf-en:) Kicsit kiegészítem: 42,2 éves vagyok, van szép feleségem és két gyermekem, a fiú 12 éves a lány majdnem 9.
Azt, hogy eddig jól szálltam ki mindenből, azt visszavonom:))
Amennyiben valaki igényli, megvan a Birger tavalyi előadása mp3-ban cca 100 MB, mond érdekes dolgokat , csak baromi nehéz betartani
Azért annyira nem, csupa neten fellehető anyag, de azért elég intenzíven keresem
hűha, ez ftp történetet érhet :)
gondoltam hogy csuszának sok haverja lehet, mert egyedül nem mozgathat ennyi oti-longot :)
na léptem. sziasztok!!!!
Sziasztok,kb 1 éve olvasom az oldalt,és a összes többihez képest szerintem ez a legjobb!Csusza haverom(remélem nem hátrány)) bíztatására regisztráltam.
Mérsékelt sikerrel de töretlen lelkesedéssel,főleg OTPban utazom,persze kiváncsian várom a a holnap reggeli gyj-t
Egyenlőre szivesebben olvasom mások véleményét,mint irogatok.
Minden megszállott javíthatatlan "Otizónak"Sok sikert holnap reggelre(is)
Üdv Ropi33
Köszi
Van több 100 mega tözsdei anyagom, amennyiben valaki igényéli nagyon szívesen megosztom. A Trading in the zone csak pár kb, azt mehet e-mailben is
Itt nem divat fikázni senkit... el kell fogadni, mindenki más... vannak íratlan szabályok...
a fórum öntisztuló... (legfeljebb Herceg likvidál néha egy-két őrültet:)... ha valaki nem idevaló, megérzi, és elmegy...
ezer féle ember akiket a tőzsde összeköt... párunkat már nem csak az... lásd talik, HD tali, stb...