ahogy elnézem, fogom is
Minden jó,ha vége jó! Én egy jó ideje ezt csinálom.Ki-be szállok és elrakom a kis nyerőket. Nagy a volatilitás szinte mindenhol,így most ez jó taktika. Nagyjából szinte minden instrumentum kijött az extrém szintekről. Az irány még nem eldöntött,de az olaj emelkedésre van kárhoztatva. Elvégre egyszer csak elfogy és az utolsó liter piszok drága lesz.
A dollár árfolyamát meg már idén többször is figyelmen kívül hagyta,hogyha van egy felsőbb hatalom pl.vulkán kitörés,miatti légi közlekedés visszaesése.
Olaj visszatesztelt már minden létező sztintet,megjavul a hangulat köv. megálló 9ö0 felett bőven.
Na csak kiszórtam pluszbanTL21-t , majdnem mintha tegnap lenne!
Lehet megy még, mert a DAX és futik megint nagyon ágaskodnak, de jobb a biztos haszon, mint a tegnap esti para 80-nál...
Jó reggelt!
Visszahúzták eddig szépen. Persze ez lehet az esés korrekciója is,de valószínűbb a fordulás és a 80-as visszateszt. Idén már volt 88 és akkor többször is neki futott,de nem tudott 90-ig felmenni,most meg lehet második nekifutásra is akár.
Ja, 83-on nyitna is csípné a du. 5 utáni rész a szemem, persze longból...
az gáz, reggel 8 után törte a 82.15-öt, majd pattogott a 38.2 fibo kölül párat, aztán letörte a 81.47-et este 6-kor (15min)
azóta potty van
most visszateszteli a 80.60-at
Reggel vettem egy keveset a kiszórt DAX shortból és adatra szórtam volna, de a nyüves árjegyző nem ment és nem jött fel senki 1900-ra (TL21).
Így meg plusz helyett 400 Ft bukó/db körül saccolom most... Horror!
nekem,ha longom lenne,tartanám. Hozza régi formáját,napi 2dollár mozgás.
1-2 dollár?
Kettőt esett 4 óra alatt pluszos adatra...
Nagyon meredeken esik. Ez hosszabb távon nem tartható. Talán még 1-2dollár. Ezért 78 fölött megállhat mindenképp,ha egyáltalán lemegy addig. Kína esése is lehet ok.
teljesen korrekt a quaestor elemzés, figyeld a szinteket, most a 80-as támaszon van
ha letöri, mehet még tovább, szakad napok óta
Ezt találtam: http://www.quaestor.hu/index.phtml?ow_page_number=1439&hlid=15516
Akkor sem értem miért nem 85 körül van erre az adatra.
Valakik vagy nagyon fordítva nézik a térképet vagy a TA mindent visz...
Azt nem tudom mire esik.Talán TA miatt. A 80 meg volt,talán most mehet fel,ha nem akkor 78,53 lehet még megálló,de nincs normális grafikonom hozzá.