a meszeléses részt mindenkinek ajánlom.. (én már nem emlékeztem rá...)
a meszeléses részt mindenkinek ajánlom.. (én már nem emlékeztem rá...)
"A napokban akadtam a http://www.escapethecity.org/ oldalra, amely több, mint egy karrierváltást segítő weboldal. Egy életérzés, válasz egy tehetséges munkavállalói réteg problémájára.
Az oldal jelentése: „menekülés a Cityből”, azaz London pénzügyi központjából. Azoknak (a tehetséges fiataloknak) készült, akik néhány év után kiégtek a nagy, multinacionális pénzügyi cégek világából és valami újra vágynak. Egy olyan dologra, ami kielégíti érdeklődésüket és boldoggá teszi őket a munkában.
Az oldal videója szerint a multik diplomás dolgozóinak 70 százaléka elégedetlen munkájával, 30 százalék aktívan keres alternatívát. Ám sokan közülük vagy nem mernek váltani vagy hiányoznak a segítő társak, a követendő példák. A weboldalt alapító két fiatalember szintén a Cityből menekülve találta meg önmagát. Erre a tapasztalatra alapozva közösséget alapítottak. Eddig közel 18 ezren regisztráltak az oldalra, akiket csak „Hero”-ként (hős) hívnak itt."
http://job-allas.postr.hu/merj-valtani-menekules-a-taposomalombol
Na ez kész: :))))))
http://jobline.hu/hu/allas/fc-6703/durex-teszter-(x)-allas-.aspx
Álomállás...
(asszem megy a humorba is.)
Kedves Matgab !
A tudás pénz és hatalom- nem azért kérnek pénzt a szereléskor ,mert megszerelik az autót-hanem azért ,mert tudják-hogy mit kell megcsinálni rajta.Ez egy 15 éves tudás-know how!-szépen magyarul-ez az ára......csak az én éves forgalmamat alapul véve is havonta megtérül a tudás birtoklása.
Ez van---hogy be tudjak hozni és ne kellljen semmilyen adót megfizetni egy camarro után-a cég alapítással együtt fél millába került.....de a magyar ár feléért vehettem meg---megspórolva ennek a tizenszeresét....ez az én válaszom !
Nem kötelező a disznótor!
"Ön fizet nekem számla ellenében 500ezer ft+ áfát-és én elviszem -bemutatom Önnek a gyártót-aki az országban a lenti termékeket a legolcsóbb árakon szolgálja ki Önt és cégét."
Tehát az illető 500.000 HUF-ot kér azért, hogy bemutasson valakinek? Hmm.. nem Ocsó János...Enniyért már lehet a Csányival is össze tudnék jönni!
Szép napot mindenkinek !
Sokan kértétek priviben így belinkelem-egy lehetőség-akit érdekel ezután is annak elküldöm priviben az árakkal az egész oldalt.
Pénztár és árazó gép szalagok alapanyag áron!
TISZTELT CÍM !
A piacon mindenki a legjobb árakat keresi -nos én rendelkezem velük !
PROFITÁLJON ÖN IS BELŐLE!
15 évi gyártás után a gyártási részleg eladásával a cég kereskedelmi része-helyesebben az információk-eladók!
Cégtársamé lett az import és a gyártás joga is-így abban egyeztünk meg-akit én küldök -személyesen be is mutatom - a mindenkori alapanyagárnak megfelelően lesz kiszolgálva.
A megrendelés után a leszállítás ezeken az árakon már egy raklaptól-a vevő telephelyére szállítva -él-amely kb 50-60 karton azaz mérettől függően maximum 6000tekercs-a vételi ár pedig max 300ezer ft körül alakul.
Nos ez a név- cím –eladó .Ön fizet nekem számla ellenében 500ezer ft+ áfát-és én elviszem -bemutatom Önnek a gyártót-aki az országban a lenti termékeket a legolcsóbb árakon szolgálja ki Önt és cégét.
A termo szalagok 10 éves első osztályú papírból készülnek- Cansan - nem keverendő a sok silány 2-3 éves átírású-de 8 évesnek beállított átírási képességű névtelen gagyi papírokkal!
Na tömör lényege ez lenne...az alapanyag árak és a bolti felhasználói árak között 50--100%-os árrés van-lehet számolni és ha valaki dolgozni akar és úgy pénzt keresni ez is egy lehetőség.Ezt csak legálisan lehet végezni-mert a felhasználók ezt el tudják költségelni-így kérik a bruttó végösszegről a számlát.Áfa körösnek kell hozzá lenni!!!
szia mindenki mezike
én neten okoskodok..itthon meghalt a gazdaság..persze nem ilyenekbe ez csak próba....
http://www.websitetester.biz/index.php?lang=en&ref=f716e4ba327bc71842f937f714e389a3
egy link,ami mögött a kód a lényeg ill.a ip nézik....de NINCS MÖGÖTTE MÉG TÉNYLEGES TERMÉK ...EZ ZAVAR!!!!
egyébbként affiliate egy partner program ,használják sokan usába,itthon nincs elterjedve inkább fizetnek googlénak...:)EZ A CÉG KÓKLER-E NEM TOM DE ÉN MÁR KAPTAM ILYENÉRT PÉNZT AZT TOM NEM IS EGYSZER ...:)
pl:)
Hathor...ha lehet kérlek írj privátba-nem akarom a topicot szétoffolni!...köszi
a ház és a know how is komoly!
Ez egy szuper lehetőség-de utána pénzért nem eladó-sem a vevőkör sem a know how-a vevőkörömből látják a lehetőségeket-onnan kikerülne aki megvenné az itteni vevőkört és ellátná-azért ezt mondjuk pestről nem lehet-bár van pesti vevőm is , aki egyszerre 16000 db -ot rendel-add el a házam Szegeden.....olcsón adom....17 éves-telek 1376m2-főépület nettó 125 m2-melléképület vizesblokkal 2 garázsal nettó 70m2-főépület-lent nagy 35m2-es nappali wc-fürdő egyben-nagy konyha és kamra-fent 4 szoba -egyikből lehet wc és fürdőszoba-kivülről nincs bepucolva - betoncserép -összközmű+ 3 fázis-fúrtkút-380 violt-légkondis-nem lakott- a gyerekeim csocsoja-ugrálóvára-pingpong asztala volt benne---bevásárló áruházak 1km-ren belül-m5 lehejtó 5km-re-kertváros-nyugodt és csendes-egyszerű emberek lakják......ez volt a telephelyem.......helyesebben még az.........tessék ez egy másik lehetőség!
Egyébként köszönöm a másik topicot-sok érdekes hozzászoló volt----megoldottam a problémát.
Várom válaszodat! szia ! mezike
Ez érdekes lehet, viszont szerintem itt a 8számjyeggyel van a baj.
Add a céget és az első éves haszonból kifizetünk, ha úgy is megtermeli.
Munkától nem félünk, ha 16órában nyomjuk itt az ipart.
Én legalább is 16órában hirdetek, ingatlanozom, és közbe minden csatornán figyelem a tőzsdét.
A másik pedig, hogy szerintem ebben az üzletmenetben benne kell lenni egy ideig, hogy átvegye az ember
Hopp a lényeget elfelejtettem-az árrés....nagyon változó.....nálam gyártóként 30-40%-volt-kereskedőként 20-100% között van----ennyire egyszerű a dolog!
A meglévő vevőkör egy dolog-azt nem lesz nehéz eladni-de a know how...mit és hogyan....ezt bárhol lehet csinálni, egy megyeszékhelyről be lehet 3-4 megyét teríteni---adom a címeket és a módszertant-azt már 7 számjegyű összegért , ami Budapesten-vagy Győrben-Pécsen-Debrecenben egy -két hónap alatt visszajön-és utána már csak az aratás van!!!
Nem is igazán névre szolóan írtam-általánosságban.....know how....aprópénzért!
én részemről visszavonultam...nem fogok bele már semmibe... :)
megpróbálom élvezni az életet..ameddig még lehet..
Pénzt szvsz igazán-kivétel tözsde és néhány nem túl legális csatorna)-munkával lehet.
Van egy ajánlatom!!! Kitelepülés miatt eladó egy papírtermékeket gyártó cég készpénzzel fizető vevőkörrel rendelkező kereskedelmi része.Évi 8 számjegyű nyereség-egy évi nyereségért.Természetesen az apeh bevallásokból a nyereség nyomonkövethető.........Tessék itt a lehetőség!!!!!!!!!!!!!..Ez a tevékenység Budapesten -extra árakon való beszállítók miatt-nem aranyat-hanem gyémántot ér! érdeklödő?