Re: nincs cím
Mezike Előzmény: #273350Szép napot mindenkinek !
Sokan kértétek priviben így belinkelem-egy lehetőség-akit érdekel ezután is annak elküldöm priviben az árakkal az egész oldalt.
Pénztár és árazó gép szalagok alapanyag áron!
TISZTELT CÍM !
A piacon mindenki a legjobb árakat keresi -nos én rendelkezem velük !
PROFITÁLJON ÖN IS BELŐLE!
15 évi gyártás után a gyártási részleg eladásával a cég kereskedelmi része-helyesebben az információk-eladók!
Cégtársamé lett az import és a gyártás joga is-így abban egyeztünk meg-akit én küldök -személyesen be is mutatom - a mindenkori alapanyagárnak megfelelően lesz kiszolgálva.
A megrendelés után a leszállítás ezeken az árakon már egy raklaptól-a vevő telephelyére szállítva -él-amely kb 50-60 karton azaz mérettől függően maximum 6000tekercs-a vételi ár pedig max 300ezer ft körül alakul.
Nos ez a név- cím –eladó .Ön fizet nekem számla ellenében 500ezer ft+ áfát-és én elviszem -bemutatom Önnek a gyártót-aki az országban a lenti termékeket a legolcsóbb árakon szolgálja ki Önt és cégét.
A termo szalagok 10 éves első osztályú papírból készülnek- Cansan - nem keverendő a sok silány 2-3 éves átírású-de 8 évesnek beállított átírási képességű névtelen gagyi papírokkal!
Na tömör lényege ez lenne...az alapanyag árak és a bolti felhasználói árak között 50--100%-os árrés van-lehet számolni és ha valaki dolgozni akar és úgy pénzt keresni ez is egy lehetőség.Ezt csak legálisan lehet végezni-mert a felhasználók ezt el tudják költségelni-így kérik a bruttó végösszegről a számlát.Áfa körösnek kell hozzá lenni!!!
szia mindenki mezike