Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

gj

#325519 Waszeitung

Megen érdekes itten a mozgás :D

Letörni készülünk a zászlóból egyenlőre,elálltam a 22e körüli vételtől...

Re: nincs cím

#325517 Lovax Előzmény: #325507

Nyugat épp elindult fel, minket meg két zsák szotyival beborítanak. Ezért szeretem a magyar piacot.

#325516 Csilla76 Előzmény: #325510

nekem is vacakol a forex,no me a stooqnak is van problémája. a telefonom, meg késik mindig.

#325513 Kezdő Előzmény: #325509

Bedobta, miközben a DAX emelkedett. Pedig az volt a megfigyelésem, hogy az elmúlt napokban már megint együtt mozgunk vele...

Figyeljetek már, egy kis…

#325510 Kezdő

Figyeljetek már, egy kis off. Az óra átállítás óta bolondok az óráim. Először a telefonom bolondult meg (HTC) rendszeresen eltér, van, hogy napon belül 4 órát is. Az átállításkor amúgy is azt közölte, hogy "nyári" időszámításra áll át téli helyett. Betudnám, annak, hogy szar, ha nem ugyanezt látnám a Forexfactory órájával is.

Nektek az jó időt mutat? Nekem ugyanígy mászkál annak is az ideje.

A sírba kerget a dolog, mert ugye lemaradok a jelentésekről, az "okos" telefon meg használhatatlan, a híváslista teljesen kusza, az SMS-ek nincsenek sorban, ez értesítések sem használhatók.

Szóval nektek a Forexfactory órája korrekt?

#325509 BudFox Előzmény: #325507

OTP bedobta a törülközőt....

ha lesz ma visszateszt...jó lenne a tetején megint beleadni

"Megyen" ez az Erste, va…

#325505 Kezdő

"Megyen" ez az Erste, vagy tényleg nincs forgalom?

Re: fh

#325501 Lovax Előzmény: #325485

USA totyikba pont most írtam, hogy perpill a felpattanás határán toporog a SP futi. Innen még akár pluszba is mehet ma.

#325493 kelvin Előzmény: #325490

hát ez az a fene se tudja, tegnap akartam 400 felett fordítani longból shortba, de nem ment fel addig, inkább kiszedték a longstoppom, bár így legalább nem buktam ,mert a mai max még nem érte el, de mindegy

Remélem azért lesz még felfelé 500 köré hogy rá lehessen értelmesen adni, nem kell kapkodni esésben

#325491 kelvin Előzmény: #325488

nem rajta múlik

Kis piac vagyunk oda tesznek ahová akarnak. Nekünk kis halaknak az árral kell sodródni. Mindig a piacnak van igaza, ha nincs akkor meg nincs elég fedezeted vagy időd kivárni. :-D

#325490 Waszeitung Előzmény: #325485

Én is abba lépnék legszívesebben,úgy érzem csak jól magam :D

De 22e alatt látnám értelmét így most csak spektelek,bár lehet most van az az esés amit mindig is vártunk :D

#325488 Csilla76 Előzmény: #325483

most itt fogjuk bevárni a többieket az esésben?

hihetetlen, hogy mi megy itt pesten. kis betűvel. ki kapja be a jegyző??? vagy a vezérig?

#325485 kelvin Előzmény: #325483

nekem shortra áll a kezem, de nem akarok találomra poziba lépni, utálom a casinót.

Várok valami jó beszállási pontot, vagy érdemi elmozdulást, egyenlőre 0 pozi. 400 felett elkezdenék shortot építeni

Amcsi futik nem tudom miért esnek ennyire, valaki?