köszi
;-)
Megen érdekes itten a mozgás :D
Letörni készülünk a zászlóból egyenlőre,elálltam a 22e körüli vételtől...
Nyugat épp elindult fel, minket meg két zsák szotyival beborítanak. Ezért szeretem a magyar piacot.
nekem is vacakol a forex,no me a stooqnak is van problémája. a telefonom, meg késik mindig.
Bedobta, miközben a DAX emelkedett. Pedig az volt a megfigyelésem, hogy az elmúlt napokban már megint együtt mozgunk vele...
Figyeljetek már, egy kis off. Az óra átállítás óta bolondok az óráim. Először a telefonom bolondult meg (HTC) rendszeresen eltér, van, hogy napon belül 4 órát is. Az átállításkor amúgy is azt közölte, hogy "nyári" időszámításra áll át téli helyett. Betudnám, annak, hogy szar, ha nem ugyanezt látnám a Forexfactory órájával is.
Nektek az jó időt mutat? Nekem ugyanígy mászkál annak is az ideje.
A sírba kerget a dolog, mert ugye lemaradok a jelentésekről, az "okos" telefon meg használhatatlan, a híváslista teljesen kusza, az SMS-ek nincsenek sorban, ez értesítések sem használhatók.
Szóval nektek a Forexfactory órája korrekt?
OTP bedobta a törülközőt....
ha lesz ma visszateszt...jó lenne a tetején megint beleadni
miért van az, hogy pont ilyenkor jönnek majd ki a jó adatok?:-)
USA totyikba pont most írtam, hogy perpill a felpattanás határán toporog a SP futi. Innen még akár pluszba is mehet ma.
hát ez az a fene se tudja, tegnap akartam 400 felett fordítani longból shortba, de nem ment fel addig, inkább kiszedték a longstoppom, bár így legalább nem buktam ,mert a mai max még nem érte el, de mindegy
Remélem azért lesz még felfelé 500 köré hogy rá lehessen értelmesen adni, nem kell kapkodni esésben
nem rajta múlik
Kis piac vagyunk oda tesznek ahová akarnak. Nekünk kis halaknak az árral kell sodródni. Mindig a piacnak van igaza, ha nincs akkor meg nincs elég fedezeted vagy időd kivárni. :-D
Én is abba lépnék legszívesebben,úgy érzem csak jól magam :D
De 22e alatt látnám értelmét így most csak spektelek,bár lehet most van az az esés amit mindig is vártunk :D
most itt fogjuk bevárni a többieket az esésben?
hihetetlen, hogy mi megy itt pesten. kis betűvel. ki kapja be a jegyző??? vagy a vezérig?