Ehhh :D
benéztem,látom szépen tartják, shortosok se élvezzenek mindig:)
:-D
El tudom képzelni miközben ülsz a TV előtt, majd egyszercsak homlokon csapod maga és felkiáltasz bakker megvan !!!!!!! Bud Fox :D
az sajna szahar..
arra kíváncsi leszek, hogy a Richter 30000 saját részvénye felrepíti-e a ricsit 50kra. mert akkor azéért nem fog menni lefeleé a bux.
van egy púp az oti meg hati grafikonján..ebből még mi jöhet ki?be fel fel? le?
Nem, én amúgy is kerülni szoktam az ilyenek használatát, csak most felsejlett bennem a gyanú, hogy ezt nem szándékkal írta így...
Annak idején ugyanilyen "Ahá élmény" volt, mikor egy szombat este rájöttem, ki is az a Bud Fox :-)
látom gyorsan tanulsz :))
:))) módosítsam a szűrőt?:))
Most értettem meg ezt a phaszozást tőletek :-) Ehhez is egy év kellett :-)
reggel irtam, hogy elmegyek. Most jöttem vissza. Mivel realra nem telik.. ( :DDDD ) ezért ilyeneket nem tudok megjátszani...
Bocs, mondana valaki egy reált? Nem vagyok a helyemen. 22330 valóban? (oldalt ezt látom, de nem nagyon akarom hinni.)
Ez a csillagozás valami automatizmus? ****a, ez most csillagos lesz?
Ne riogass ilyen magas arakkal! :) Sztem nyugatot a hati egyebkent szept. eleje ota leszarja. Mondjuk minden rv.-t szep sorjaban megralliztattak, de csak az nyert sokat, aki tudta a sorrendet es nem a BUXot varta fel.
Magyar media mindig is szenny volt...
Jah, de már nem csak erre gondolok, hanem minden kbaszott hírhajhászatra, és etetni a szerencsétlen embereket a baromságaikkal... Mocsodék szennylapok, meg hírműsorok....
Nyugat kicsit erősödni látszik, de mi ismét altatva vagyunk, longot még nem zártam, de nagyon nyomja a bögyömet, 650 felett szívesen fordítanék...