Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1012

Re: nincs cím

#323817 kelvin Előzmény: #323813

:-D

El tudom képzelni miközben ülsz a TV előtt, majd egyszercsak homlokon csapod maga és felkiáltasz bakker megvan !!!!!!! Bud Fox :D

#323816 Csilla76 Előzmény: #323815

az sajna szahar..

arra kíváncsi leszek, hogy a Richter 30000 saját részvénye felrepíti-e a ricsit 50kra. mert akkor azéért nem fog menni lefeleé a bux.

van egy púp az oti meg hati grafikonján..ebből még mi jöhet ki?be fel fel? le?

#323813 Kezdő Előzmény: #323811

Nem, én amúgy is kerülni szoktam az ilyenek használatát, csak most felsejlett bennem a gyanú, hogy ezt nem szándékkal írta így...

Annak idején ugyanilyen "Ahá élmény" volt, mikor egy szombat este rájöttem, ki is az a Bud Fox :-)

#323808 Amatoregy Előzmény: #323804

reggel irtam, hogy elmegyek. Most jöttem vissza. Mivel realra nem telik.. ( :DDDD ) ezért ilyeneket nem tudok megjátszani...

Bocs, mondana valaki egy…

#323807 Kezdő

Bocs, mondana valaki egy reált? Nem vagyok a helyemen. 22330 valóban? (oldalt ezt látom, de nem nagyon akarom hinni.)

#323794 akpo7 Előzmény: #323789

Ne riogass ilyen magas arakkal! :) Sztem nyugatot a hati egyebkent szept. eleje ota leszarja. Mondjuk minden rv.-t szep sorjaban megralliztattak, de csak az nyert sokat, aki tudta a sorrendet es nem a BUXot varta fel.

Magyar media mindig is szenny volt...

#323789 kerikoma Előzmény: #323784

Jah, de már nem csak erre gondolok, hanem minden kbaszott hírhajhászatra, és etetni a szerencsétlen embereket a baromságaikkal... Mocsodék szennylapok, meg hírműsorok....

Nyugat kicsit erősödni látszik, de mi ismét altatva vagyunk, longot még nem zártam, de nagyon nyomja a bögyömet, 650 felett szívesen fordítanék...