Regisztráció Elfelejtett jelszó

Utazás

Re: Szilveszteri tippek

#332645 KawaBazsy Előzmény: #332256

Bp-London, London-Kuala Lumpur, Kuala Lumpur-Bangkok? A tököm, ez k. messze van.. :-)

#332256 matgab Előzmény: #332244

nézz rá a wizzair-re. szerintem 10e/fő/út-ból bőven kijön, de lehet, hogy kevesebb.

Londonból Kuala Lumpurba és onnan már csak egy ugrás Thaiföld. Ázsiában a repjegy árak sem ilyen horrorak mint itt az EU-ban...

#332244 Amatoregy Előzmény: #332238

ha már igy benne vagytok tavasszal (fapadossal) 2 felnőtt és 2 gyerek (12 alatt) oda-vissza Rómába mennyiből jönne ki?

#332234 Fornit Előzmény: #332214

Londonból mennél?

A www.netflights.com ot nézd meg, angliai indulásaik vannak, én vettem tőlük mocskos olcsó jegyet már.

#331844 Fornit Előzmény: #331816

Kicsit hosszadalmas lehet 2 átszállásal bár ha jó áron ki lehet hozni...

Ránéztem a honlapjukra , London - Bkk kb Ł600, az nem olyan olcsó ha hozzáadod a Londonba utazást is.

Én tavaly az Air Frace-al voltam Bud-cdg-Bkk kb 200k Ft, kb 14 óra.

Mintha az Aeroswift-nél is lehetne olcsó jegyet néha kifogni (Kijeven át) még kerülő sincs benne.

#322290 Alex74 Előzmény: #321928

Zakopane? 310km, tudok telefonszámot adni, ca. 50zl/app, lehet szilveszterkor kicsit több. A tulaj elmondása szerint beszél oroszul és angolul (nem beszél), szerencsére bírom a lengyel konyhanyelvet, így nem volt gond.

A sétáló utca 3-5 perc gyalog.

A hely csodás, de ezt Te is tudod, szilveszterkor meg tele van élettel. És van sajt :o)

Szilveszteri tippek

#321928 Amatoregy

Sziasztok,

Szilveszteri tippeket várok. 3 család, 6 felnőtt és 6 gyerek (4-13 évesek).

Voltunk már étteremben gyerekek nélkül, volt gyerekes buli az egyikünknél.

Igazából ezek a wellness hétvége jellegű (és áru) évvégék most nem játszanak.

Kb Budapest 300 km-es körzete jöhet szóba. Akár külföld is, max 2 éjszakában gondolkondunk....