Regisztráció Elfelejtett jelszó

CIG fórum

Re: nincs cím

#322071 banyaiz Előzmény: #322067

:) na igen. Van a piacon 100.000 különböző régóta prosperáló biztosító. Lehet, hogy ez egy nagy siker sztori lesz hosszú távon. De mikor azt hallottam, hogy vannak egyenlőbbek akik 750-en jutnak papírhoz, valahogy nem volt kedvem sorban állni érte.

Na látom a stoppom átugr…

#322069 Fornit

Na látom a stoppom átugrotta időközben. Kénytelen voltam lejjebb eladni ezt a wcpapírt.

Azért vmi felhúzást vártam volna az első pár órában, de úgy tűnik végig adják.

#322067 Csilla76 Előzmény: #322065

hát az, hogy jól prosperál a piacon és jó termékei vannak, és bíznak abban, hogy sikeres lesz a cég.

meg hát, ők akikkel meg lehetett etetni a dolgokat.:-)

#322065 banyaiz Előzmény: #322053

Azt tudnám mi motiválta azokat akik 930, vagy 950-en nem is tudom pontosan mennyi volt az ár, milliárdokért jegyeztek. Miközben mások 750-en kaptak papírt, azt hitték nem öntik a nyakukba első adandó alkalommal? :) Vagy ennyire jó lenne egy induló biztosító, hogy így törték magukat érte, ezt nem tudom értelmezni, de nincs új a nap alatt.

#321997 Csusza Előzmény: #321982

Nekem rögtön látszik.

Amikor beállítod globálisban, és leokézod, akkor a következő ablakban tudod beállítani, hogy hol legyen látható. (a kereskedés pont a lényeg) Én kerinfó, árinfó (meg petiexportos árinfót) állítottam be. OK, és rögtön látszott mindenhol.

#321993 banyaiz Előzmény: #321989

Nekem Petiben sikerült úgy beállítani ahogy írtad. De először Cig néven állítottam be, aztán csodálkoztam , hogy nincs adat, utána láttam van egy Cigpannonia is. :)

Amúgy mozgására kíváncsi leszek, nem tudom mennyi részvény van 750-es áron a kezekben , de azoknak 900-on már elég szép haszon van rajta.

#321991 zeeh_ Előzmény: #321982

Lokális szűrésben is válaszd ki és ha nem jelenik meg, akkor zárd be a kerinfot és nyiss egy újat, abban már benne lesz.

#321982 Lacikkka Előzmény: #321979

Sziasztok !

Én is beállítanám rá PETI-t, de valamiért nem akar összejönni. Tudnátok segíteni léci ? Ezzel próbálkoztam : Instrumentumok / Globális szűrésre kattintottam, kiválasztottam a Részvényeket, majd betettem a "Kiválasztott:" oszlopba, utána pedig pipálgattam a Fiterek, BIG Quoet, és azon belül a Kerinfo1, Árinfo1 mezőket, majd leokéztam. Utána viszont nem láttam a keresekedési adatok között. Lehet újra kell indítani PETI-t, vagy mást is ki kell pipálni még ? Köszi !!

Gyerekek! Mi ennek a csu…

#321978 Csusza

Gyerekek! Mi ennek a csudának a neve? CIG vagy CIGPANNONIA? (beállítanám rá petit)

Köszönöm!

#321973 Csilla76 Előzmény: #321971

ugyan már kérlek, ez a brókernet, ismeritek, nem?

állítólag sok gazdagnak megéri...és hozzák az embereket. belépnek. opciós részvényért.

látjátok, a cignek is megérte..most még veszik az emberek, aztán meglátják, hogy mi lesz:-)

#321972 Csilla76 Előzmény: #321967

de ez miért átverés? megmondják, ha belépsz van öt részvényed...azt is, hogy a regisztrációs díj 30 rugó:-D